Hotpoint BMBM1822V, model de 366 l cu capacitate congelare 3kg/24h

Această combină frigorifică Hotpoint BMBM1822V e un aparat frigorific cu o capacitate de 366 litri, clasă energetică A+ și finisaj în culoarea inox. Există și variante pe alte culori, însă pe culoarea inoxului parcă arată mai elegant. Interiorul ei e acoperit cu o folie specială care previne formarea mucegaiului sau a bacteriilor. Îl recomand pentru că are un consum bun (eficient), arată bine, funcțional și nu e exagerat de scump. Din păcate nu e un model cu No Frost, dar și așa are dotări ți funcții suficiente (raportate la prețul său). O alternativă la acesta e frigiderul MTM 0811 F/HA deoarece e accesibil și e oferit de același producător. Chiar dacă are un congelator cu o capacitate de congelare mică, e spațios și deci compact pentru dimensiunile sale. BMBM1822V are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Hotpoint BMBM1822V 1
Așa arată în cele trei culori

Specificații tehnice

Hotpoint BMBM1822V e un aparat frigorific care nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie, în special că nu ocupă mult spațiu – 59 cu 71 cm. Capacitatea congelatorului și frigiderului e de 366 litri (237 litri pentru frigider iar restul pentru congelator) și această caracteristică o veți găsi la majoritatea modelele în acest buget. Având în vedere că are eficiență A+, consumul de curent e cu 20% mai mic decât la combinele cu eficiență energetică A. Se poate vedea chiar și în poze că nu are dotări precum dispecer pentru gheață sau apă, dar are raft special pentru băuturi. Frigiderul are trei rafturi din sticlă securizată da rși un compartiment în care puteți pune fructele și legumele.

Congelatorul combinei are trei compartimente și o capacitate de congelare de circa 3 kg la 24 de ore. Aspectul său e foarte plăcut deoarece e simplu, vine în culoarea inoxului și are mâner incorporat. Pe partea de funcții/dotări Hotpoint BMBM1822V are doar filtru antibacterian și care îl consider foarte important deci deci când alegeți o combină, verificați dacă are acest filtru.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un raft special pentru băuturi, ușile sunt reversibile (se deschid standard spre dreapta), suport pentru ouă inclus, autonomie de 19 ore și arată foarte bine.

Minusuri: combina nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest aparat frigorific Hotpoint BMBM1822V e recomandarea mea de la acest producător și din păcate nu sunt prea mult astfel de combine pentru a vă oferi alternative mai accesibile sau mai performante. După părerea mea, nu e scumpă având în vedere ce caracteristici tehnice are și cât consumă.

Te-ar mai putea interesa