Hotpoint BMBM 1821 V

O combină frigo bună și la promoție e combina frigorifică Hotpoint BMBM 1821 V care re un aspect de nota 10, un volum mare, iar consumul de curent e unul mic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și pe acești bani nu cred că o să puteți achiziționa o alternativă cu dotările care le are BMBM 1821 V. Era interesant dacă garanția era de 3 ani, dar e bine și de 2 ani deoarece e un aparat de îndelungă folosință.

Poze

Se poate observa că e de culoare albă și că e compartimentat bine. Astfel, frigiderul are 3 rafturi și patru suporturi la ușă, iar congelatorul are tot 3 compartimente și o capacitate de congelare de două kilograme la 24 de ore. Rafturile frigiderului sunt realizate din sticlă securizată și acest lucru oferă un plus de siguranță, dar și de aspect.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Hotpoint BMBM1821V are un volum net total de 366 litri, iar clasa energetică A+ e datorată consumului mic de curent de puțin sub 300kWh. Zgomotul produs e unul mic și de aceea putem spune despre aparat că e unul silențios. Normal că vine și cu o autonomie mare de 19 ore care presupune că dacă se întrerupe curentul electric atunci alimentele nu se vor altera.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preț mic și acest lucru se datorează în principal faptului că în momentul de față e la ofertă; e un adevărat electrocasnic de îndelungă folosință; arată bine; vine de la un brand de renume – Hotpoint-Ariston și asta se traduce prin fiabilitate și calitate; rafturile frigiderului sunt din sticlă securizată și astfel aveți un plus de siguranță în cazul unor evenimente neprevăzute.
Contra: nu are caracteristica No Frost.

Concluzie

Dacă te interesează un nou frigider sau aparat frigorific atunci îți recomand acest model deoarece în momentul de față beneficiezi de un discount de 250 lei (care probabil că unul limitat) și acest lucru se traduce printr-un excelent raport între calitate și preț. Nu vine cu prea multe accesorii, dar cred că suportul pentru ouă cu care e dotat e unul foarte util. Același lucru poate fi spus și despre compartimentul de fructe ori legume, mai exact despre cele două compartimente, care care sunt foarte utile.

P.S.: Poate aveți impresia că e o combină mică însă nu e așa deoarece Hotpoint-Ariston BMBM 1821 V FR este o combină frigorifică big.

Te-ar mai putea interesa