Hotpoint BIWMHG81484EU, model incorporabil clasa A3+

Hotpoint BIWMHG81484EU este o maşină de spălat rufe incorporabilă pentru o familie cu până în 7 persoane deoarece cuva e una cu o capacitate de 8kg. Nu trebuie să vă preocupe prea mult consumul de curent deoarece are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum de 138 kWh pe an.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim n aparat modern ca funcţionalitate şi tehnologii incorporate.
Cred că se poate vedea şi din poza de alături că e vorba despre un model care trebuie incorporat, iar incorporabilitatea e una completă.


Păreri pro şi contra

Maşina Hotpoint BIWMHG81484EU este silenţioasă deoarece are un nivel de zgomot de 45 decibeli la spălare, iar la centrifugare are 70 dB.
Dimensiunile aparatului sunt de 54,5×59,5×81,5 axlxî cm, însă recomand să citiţi manualul de utilizare şi să vă uitaţi pe schiţă (o găsiţi aici) pentru dimensiunile exacte întrucât golul în mobilă trebuie să fie mai mare decât dimensiunile menţionate anterior.
Fiabilitatea aparatului e una bună deoarece are o garanţie de 2 ani, iar producătorul oferă 5 ani dacă parcurgeţi nişte paşi.
Având o capacitate mare are şi centrifugare la o viteză superioară, fiind vorba de 1400 rotaţii… aceasta fiind o viteză maximă.

Despre brandul Hotpoint trebuie scris că e unul american fondat acum 109 ani, iar în momentul de faţă este deţinută de Whirlpool şi Haier. Primul brand e unul tot american, iar al doilea este chinez.
Per ansamblu acest model ar fi recomandarea mea dacă vreţi să vă amenajaţi o bucătărie cu electrocasnice incorporabile.
Aparatul poate să înlocuiască pe unul mai vechi în acest fel să beneficiaţi de un consum energetic mai mic şi alte avantaje ale unui aparat nou şi modern. Unul dintre avantajele aparatelor moderne e motorul inverter care e prezent şi pe acest model şi care ajută la economisirea energiei până la 50 procente.

Te-ar mai putea interesa