Hotpoint BD 2422, frigider incorporabil cu volum generos

Sunt destul de multe aparate frigorifice interesante pentru că sunt multe branduri pe piață care oferă astfel de aparate, doar că într-o bucătărie cu incorporabile e necesar un frigider incorporabil. Hotpoint BD 2422 poate fi varianta care v-ar interesa pentru că nu e foarte mare și prețul e atractiv. Până la urmă e vorba și de spațiul disponibil, iar incorporabilele ne ajută să câștigăm spațiu. Poate că nu oferă foarte multe dotări în acest buget, dar veți observa că oferă exact ce aveți nevoie. Se vede din pozele de prezentare că are rafturi generoase și suporturi pe ușă care permit amplasarea de sticle mari.

Acesta nu costă foarte mult în comparație cu restul și observ că interiorul e foarte bine organizat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Volumul net e undeva la 217 litri și e cel care ne interesează. Frigiderul are sistem de dezghețare automat ca la oricare alt model nou, iar congelatorul are unul manual. Sertarul din partea de jos a aparatului are o capacitate destul de mare și puteți pune în el destul de multe fructe sau legume, depinde ce preferați să țineți la rece pentru o perioadă mai îndelungată.

Păreri pro și contra

Rafturile sunt ajustabile și destul de rezistente pentru vase mari, iar congelatorul e satisfăcător și în ele se poate pune cam orice pentru că nu avem acele sertare care le vedem la combine. Performanțele de congelare nu sunt cele mai grozave dar poate că nu veți pune decât alimente deja congelate. E un frigider cu consum mic de energie, de aceea a primit clasa energetică A+. Prețul îl consider destul de bun dacă îl comparăm cu concurența și dacă nu sunteți impresionați atunci ar trebui să alegeți un model standard.

Hotpoint BD 2422 oferă o iluminarea interioară bună care ajunge în fiecare colț al frigiderului pentru că are rafturi transparente. Nu ne interesează cum arată la exterior cât timp va fi instalat în mobilier și pe ușile sale se vor monta acele panouri de mobilier cu mânere. Astfel, nu se observa aparatul și designul bucătăriei va fi unul minimalist.

Te-ar mai putea interesa