Hotpoint-Ariston MTM 0811 F/HA

Frigiderul Hotpoint MTM 0811 F/HA e un model nou care vă încânt cu detalii cum ar fi Clasa A, 380 L, No Frost, Multiflow, Alb. Numele corect al brandului e Hotpoint-Ariston, iar din punct de vedere al consumului de curent acest electrocasnic are clasa energetică A. Faţă de modelul Candy CFD2450 are funcţia No Frost care nu produce gheaţă, dar această tehnologie incorporată în aparat vine la un cost suplimentar.

Astfel modelul de faţă are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar la aceşti bani primeşti un frigider apărut de curând care are o garanţie suficient de mare aşa încât tu să ai siguranţa că ai un produs care nu se va strica prea repede, iar dacă se va strica va fi reparat pe gratis. Garanţia de doi ani poate fi extinsă la patru contra cost şi pentru patru ani (încă 2 ani) trebuie să dai undeva la 200 lei, dar merită.

Poze

Aşa arată în interior frigiderul

Specificaţii tehnice

Hotpoint-Ariston e numele corect al brandului electrocasnicului din acestă prezentare şi e format din două părţi: congelator şi frigider.
Congelatorul are doar un compartiment şi o capacitte de îngheţare de 5 kilograme pe zi (24 ore).
Frigiderul are 3 rafturi din sticlă şi tot atâtea suporturi la uşă. E dotat cu compartiment pentru brânzeturi şi un altul pentru fructe şi legume.

Păreri pro şi contra

Pro: are tehnologia Hygiene Control care presupune că interiorul aparatului e acoperit cu o folie care previn formarea de bacterii sau mucegai. Alt plus ar fi sistemul No Forst care presupune că alimentele sau ce ţineţi în frigider sunt păstrate la rece fără a fi formată gheaţă. (Din cauza sistemului amintit anterior, frigiderul are un sistem de dezgheţare automată. Era manual dacă se producea gheaţă pentru că aparatul nu ar fi avut cum să îndepărteze el gheaţa formată.)
Contra: nimic, nici preţul deoarece nu e mare pentru ce poate.

Concluzie

Hotpoint-Ariston MTM 0811 F/HA e un aparat foarte bun căruia îi dau nota 9+ (4,8 stele din 5) deoarece nu costă mult şi e foarte capabil. Dacă cândva va fi nevoie să-i schimbaţi agentul de răcire atunci trebuie ştiut că are R600a ca majoritatea frigiderelor, iar clasa climatică e una destul de bună – N-ST. De asemena stă destul de bine şi cu consumul de curent deoarece e poziţionat în clasa A de eficienţă energetică.

P.S.: Brandurile Indesit şi Hotpoint-Ariston ssunt branduri italiene care aparţine de Indesit. Deci când vorbim de Ariston vorbim de calitate Indesit.

Te-ar mai putea interesa