Hotpoint-Ariston H6GG1FX, aragaz inox cu aprindere electrică

Hotpoint H6GG1FX este un aragaz premium cu grill și cu o capacitate a cuptorului de 58 litri. Este un model pe gaz, însă aprinderea se e una de tip electrică. Dacă nu cunoașteți mare lucru legat de brandul producător atunci trebuie știut că e vorba despre un brand mixt european-american, fiind oarecum o fuziune între Indesit (companie din Italia cu o istorie lungă încă din anii 30) și GE.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, dar și funcționează ok. Fiabilitatea e unul dintre punctele forte ale acestui model întrucât vine cu o garanție de 2 ani, iar până pe sfârșitul lunii august 2015 ai 5 ani garanție fără costuri suplimentare.
Nu știu dacă se vede din poză, dar aparatul vine cu un sertar inferior, iar în acesta se găsesc tăvile.

Specificații pentru Hotpoint-Ariston H6GG1FX care te-ar interesa la acest model ar fi că vine realizat din materiale de calitate superioară, că deține aprindere electrică și că are o capacitate mare de 58 litri.
Culoarea inox e una specială și nu putem spune că pe piață găsim prea multe aparate care vin cu așa ceva. Pe partea vizuală un alt plus e că vine cu capac din sticlă.
Multă lume poate că-l va lega la butelie și de aceea cred că sunteți interesați dacă se poate lega la așa ceva. Răspunsul e că se poate lega și vine la pachet cu duze (dacă îl luați de la un magazin fără reputație atunci conținutul pachetului poate să difere). Duzele vor trebuie schimbate deoarece la butelie flacăra va fi mai mare și veți arde vasele.

Pro achiziția acestui aparat ar fi aspectul plăcut, că vine de la un brand ok, că are accesorii utile, că are fiabilitate crescută.
Contra ar fi prețul cam mare. Trebuie să recunosc că are un cost ușor ridicat, dar brandul e mult superior Arctic ori Beko.

Deci, dacă te interesează un aragaz ușor de folosit atunci îți recomand modelul acesta. Vine cu un aspect plăcut și cu lipsa necesității brichetei ori a chibriturilor.
În cazul în care dorești ceva pe alb cu caracteristici similare atunci eu îți recomand Hotpoint H6GG1FW.

Te-ar mai putea interesa