Hotpoint-Ariston AWM 129, mașină de spălat incorporabilă cu uscător

Mașina de spălat rufe incorporabilă Hotpoint-Ariston AWM 129 e una dintre puținele soluții cu uscător incorporat. Poate că ați și observat, modelul de mai jos are o capacitate de încărcare de maxim 7 kg, iar cea de uscare e inferioară (maxim 5 kg). Performanțele menționate de producător sunt cele maxime și diferă în funcție de program. În manual sunt explicate programele de spălare, adică sunt detaliate ca la oricare altă mașină. E concepută pentru a fi pusă în bucătărie dar o puteți pune și în altă cameră dacă aveți un corp special pentru acesta.

Din poza de jos se vede destul de bine acest model, dar dimensiunile exacte sunt menționate în manual. Astfel veți ști cu exactitate ce fel de mobilier aveți nevoie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Mașina aceasta poate spăla cel mult 7 kg de rufe, dar și capacitatea de uscare nu poate fi depășită (puteți usca și mul mai puțin – 1-2 kg). Consumul anual de energie e undeva la 212 kW/h care e corespunzător pentru o clasă A+. Astfel, veți avea o factură lunară mai redusă și a fost luat în calcul că o folosiți zilnic. Puteți afla consumul zilnic destul de ușor dar nu are relevanță că doar nu veți spăla chiar zilnic, poate de 2-3 ori pe săptămână.

Adâncimea aparatului nu are mare relevanță dacă aveți un mobilier mai mare, iar cel dedicat incorporabilelor care o adâncime de cel puțin 60 cm.

Păreri pro și contra

Programele de spălare sunt destul de numeroase și diversificate, pentru a obține cele mai bune rezultate. E de apreciat faptul că e dotat cu sistem de etanșeizare, panou de control mecanic (nu prea avea sens unul digital), iar balamalele pornit montare unei uși cu deschidere în ce parte doriți (în stânga e indicat). E dotat cu un motor trifazat care e mai silențios și mai fiabil.

Hotpoint-Ariston AWM 129 e un aparat electrocasnic care se instalează diferit față de restul, motiv pentru care e necesar un mobilier ceva mai diferit. Din prezentarea de jos se vede foarte bine cum arată un model similar cu cel de sus.

Te-ar mai putea interesa