Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN, model slim cu capacitate de 7kg

Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN e o maşină de spălat rufe de la renumitul brand Hotpoint-Ariston, iar faţă de alte modele se evidenţiază cu capacitate mare de spălare şi că e slim.

Modelul de faţă e unul care nu doar arată bine, dar nici nu e scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Aspectul e unul caracteristic maşinilor de spălat de la acest brand, fiind unul bizar, dar plăcut. Nu e o maşină albă cum e în cazul Samsung sau altor producători.
Dacă ne uităm pe panoul de comandă nu vedem informaţii care ne-ar arată că e un model smart (controlabil prin telefon). Ecranul e unul mare tip LCD pe care se pot vedea clar informaţiile. Fiind disponibile informaţii precum numele programului, temperatura, viteza de centrifugare şi în cât timp se termină programul.

Păreri pro şi contra

Dacă aţi uitat să puneţi o haină la spălat atunci nu e nicio problemă deoarece puteţi folosi butonul start/pause în acest sens. Un alt lucru interesat e că se poate schimba programul în timpul spălării, tot prin apăsarea butonului menţionat anterior.
Modelul Hotpoint Aqualtis AQS73D28SEUBN stă bine din punct de vedere energetic, în sensul că nu consumă mult curent. Are clasa A+++ de eficienţă energetică cu un consum energetic anual de 175 kWh.
Viteza de centrifugare e de 1200 rotaţii, iar nivelul de zgomot la centrifugare e de 78 decibeli. Când spală aparatul produce un zgomot de 50 dB care e destul de mic în comparaţie cu alte modele.
În introducere am scris că e un model slim, acest lucru datorându-se în principal adâncimii de 45cm, dimensiunile complete fiind 85x60x45 îxlxa cm.
Precum în cazul altor modele moderne şi acesta are motor tip inverter, ciclu anti-alergie şi certificare Woolmark. Ciclul anti-alergie e unul care îndepărtează alergenii fără a strica ţesătura. Despre certificarea Woolmark (wool hand wash safe) trebuie scris că e vorba despre un program care acţionează delicat atunci când e vorba despre îmbrăcăminte din lână.

Te-ar mai putea interesa