Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU, mașina spălat

Mașina de spălat rufe Hotpoint Aqualtis AQ93D49EU e una performantă și eficientă la toate capitolele. Chiar dacă la un așa preț nu are uscător, oferă un consum redus de energie, centrifugare ridicată, control electronic avansat, nivel de zgomot scăzut și capacitate de spălare de 9 kg. Acest model e cunoscut și pentru nivelul scăzut de zgomot datorită motorului avansat. Are un design plăcut iar alegerea programului ori funcției dorite e ușoară datorită controlului electronic. Are un finisaj pe alb care e același ca și la restul modelelor, iar partea din jurul ușii e pe gri iar ecranul LED e poziționat central unde e mai vizibil. Puteți recurge și la rate fixe deoarece e investiție bună pentru locuința dumneavoastră. AQ93D49EU are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are încărcare de tip frontală iar atunci când trebuie să spălați e bine să alegeți programul corespuzător cantității introduse. Poate spăla până la 9 kg de rufe deci poate fi folosită și pentru restaurante ori hoteluri. Puteți economisi bani spălând o dată și nu de două ori (pentru aceeași cantitate de rufe). A primit clase ca A+++ la consum de energie, A la spălare (conformă cu capacitate de spălare) și B la centrifugare. Chiar adică are B la stoarcere, rezultatele sunt decente (depind și de programul ales). Consumul de energie e de circa 1 kWh într-un program obișnuit de spălare.

Programele de spălare sunt următoarele: extra-clătire, ușor de călcat, spălare lână, sintetice, bumbac, mix etc. La capitolele funcții și siguranță are: sistem de reglare a consumului, sistem siguranță împotriva copiilor, protecție împotriva inundațiilor și opțiunea programare întârziată. Are nevoie aceste caracteristici deoarece are un control electronic avansat cu ecran LED generos pe care se observă diverse opțiuni alese.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum redus de energie având în vedere caracteristicile tehnice, dimensiunile sale nu au fost afectate cu mult de capacitate de spălare (e mai mare cu 3 cm pe partea de adâncime decât cele clasice), stoarcere eficientă, fiabilitate crescută etc.

Minusuri: nu e accesibilă pentru oricine.

Concluzie

Acest Hotpoint AQ93D49EU e un aparat electrocasnic ideal pentru spălarea rufelor iar indiferent de cantitate, se descurcă foarte bine datorită sistemului de reglare a consumului. Dacă vă interesează cum arată de aproape sau în realitate, am postat un clip cu un model similar din punct de vedere al caracteristicilor.

Te-ar mai putea interesa