Hotpoint Aqualtis AQ83D29, mașina spălat rufe

Mașina de spălat rufe Hotpoint Aqualtis AQ83D29 e un aparat electrocasnic bun pentru spălarea rufelor deoarece are 1200 RPM, 8 kg, clasa A+++ și ecran LED. Deci doar viteza de centrifugare e mai mică dar e decentă din punctul meu de vedere deoarece la un așa preț nu prea sunt multe mașini de spălat care fac față unei cantități de rufe așa mari iar consumul de energie să fie așa mic. Nu trebuie să aveți prea multe cunoștințe pentru a o folosi, însă nu ar strica să citiți manualul său de utilizare. Cât despre preț, e oarecum atractiv pentru ce caracteristici are dar pe de altă parte nu prezintă prea multe tehnologii. AQ83D29 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că seamănă destul de mult predecesoarele sale și nu pare să aibă un meniu prea complex. Adică are două butoane care sunt situate de o parte și de alta a ecranului LED. Cu acelea puteți selecta diverse opțiuni dar și programul de spălare dorit.

Așa arată

Specificații tehnice

Are încărcare frontală și e evident acest aspect din poza de sus. Ecranul LCD e unul funcțional deoarece afișează informații utile despre programul de spălare. După cum am precizat anterior, viteza de centrifugare pare suficientă pentru utilizare obișnuită, fiind de 1200 rotații pe minut. Clasele de eficiență sunt următoarele: clasa A+++ de energie, clasa A la spălare și B la centrifugare. Acestea oglindesc caracteristicile sale, deoarece pentru eficiență clasa A la centrifugare avea nevoie de 1600 RPM.

Puteți alege între diverse programe și funcții ale sale: bumbac, cămăși (sau ușor de călcat), lână, antialergic, programare întârziată, super silent etc. Cu funcția super silent puteți spăla rufe atunci când nu doriți să deranjați (asta presupune o viteză de centrifugare mai mică și deci și un consum mic). Acesta cântărește undeva la 72 de kilograme motiv pentru care nu poate fi mutată doar cu ajutorul a două persoane, însă are o adâncime și o lățime de numai 60 cm.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un consum redus de curent care vă ajută să economisiți bani, e silențioasă, ușor de folosit, poate spăla multe haine, e la fel de mare cât o mașină de spălat obișnuită și altele.

Minusuri: vine cu puține tehnologii.

Concluzie

Acest aparat numit Hotpoint Aqualtis AQ83D29 e o recomandare deoarece există câteva alternative însă acelea nu vine cu clasa A+++, ci A+ sau A++. Deci sunt puține mașinile de spălat cu capacități mari de spălare și cu consum mic de energie.

Te-ar mai putea interesa

4 comentarii la „Hotpoint Aqualtis AQ83D29, mașina spălat rufe”

  1. Masina efectueaza centrifugari intermediare ,intre clatiri, in afara de cea finala care poate fi anulata?

Comentariile sunt închise.