Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU, mașină clasa A+++

Hotpoint Aqualtis AQ73F49EU e o mașină de spălat rufe premium datorită eficienței și a numeroaselor programe. E un model cu încărcare frontală care are o cuvă cu capacitate de 7 kilograme, iar din acestă cauză e recomandat celor care au o familie mare sau eventual o pensiune.

Modelul Hotpoint AQ73F49EU vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un electrocasnic de top care are o garanție de 5 ani, lucru care înseamnă că poate fi folosit pe o perioadă îndelungată fără griji.
Din imaginea de alături se poate vedea cum arată aparatul, deci se poate vedea foarte bine că are un aspect clasic Hotpoint-Ariston. Deci, arată foarte futuristic.

Din față
Din față

La capitolul detalii tehnice acest model e unul care se descurcă de minume deoarece are un consum foarte mic de curent, nivel mic de zgomot, cuvă foarte încăpătore și numeroase programe pentru orice tip de țesătură.
Cuva e una foarte capacitivă de 7 kilograme, iar pentru a funcționa bine acest model are nevoie și de o centrifugare corespunzătoare de 1400 rotații. Datorită acestor 1400 rpm, aparatul are clasa de eficiență la centrifugare B care e una dintre cele mai bune de pe piață.
Nu trebuie să vă faceți griji cu referire la consumul de resurse deoarece într-un program standard consumă 0,9 kwh, motiv pentru care aparatul are clasa A+++ de eficeință energetică.

Lucrurile care eu le apreciez la acest model sunt clasele de eficiență foarte bune, prețul deloc mare, numărul mare de programe și aspectul ok. Materialul din care-i făcută cuva e polipex, iar unele persoane vor spune că era mai bine dacă era făcută din inox, însă poliplexul e mai bun.

Deci, dacă ai mult de spălat și vrei să o faci cu un consum mic de resurse (că e vorba de apă, curent sau timp) atunci îți recomand acest model. Nu costă deloc mult, pe acești bani noi primind unul dintre cele mai bune aparate de pe piață.
Referitor la garanția aceea îndelungată ar fi bine să citiți regulamentul deoarece această garanție vine cu așa ceva și trebuie să vedeți dacă aceasta se poate aplica aparatului achiziționat de dvs.

Te-ar mai putea interesa