Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B, model cu capacitate de 11kg

În cazul în care ești interesat în a achiziționa o mașină de spălat cu o capacitate foarte mare îți recomand modelul Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B. Acesta are o capacitate de 11 kilograme. Datorită acesteia aparatul se recomandă celora care vor un aparat pentru spăla multe rufe dacă au o familie mare ori un local (pensiune sau restaurant).

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care poată spăla extrem de mult cu o eficiență energetică superioară. Din poza alăturată poți vedea că aparatul e unul de top cu un design premium și cu niște culori neutre aș încât să se potrivească oriunde l-ați amplasa.


Caracteristici

Hotpoint Aqualtis AQ114D 697D EU B e o mașină de spălat rufe cu 1200 rotații, clasa A+++ și un nivel de zgomot scăzut. La spălare are 51 decibeli, iar la centrifugare are 79.
Are simbolul Ecotech care e acordat doar produselor care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficiență energetică.
O altă certificare e Platinum Woolmark Care care presupune că aparatul are capacitatea de a spăla și haine care pot fi spălate doar manual. În acest fel hainele vor fi ca noi și după 20 de cicluri de spălare.
Are un număr mare de programe (16) printre care există și cel rapid de 30 minute.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine cu diverse certificări, costul nu prea mare al aparatului, eficiența energetică deosebită și utilizarea detergentului cât mai eficient posibil.
Are și ciclu anti-alergic care spală în profunzime la 60 grade așa încât să îndepărteze orice alergen.

Contra achiziției nu ar fi vreun motiv.

Concluzie

Din clipul de alături poți vedea cum arată acest aparat, mai exact că e vorba despre un aparat care arată caracteristic mașinilor Hotpoint-Ariston.
Despre Hotpoint trebuie spus că e un brand din Statele Unite fondat în 1911 și încă de la început a făcut electrocasnice. Numele său fine de la hot point, adică de la primul fier de călcat electric.

Te-ar mai putea interesa