Hotpoint AQS73D29, mașina spalat rufe Slim

Hotpoint AQS73D29 e un model care nu costă deloc mult având în vedere că e o mașină de spălat slim alternativă a Aqualtis AQ83D29. Vine cu un preţ bun Vezi prețul special de azi → și asta deoarece are o clasă de eficiență energetică excelentă de tip A+++ care presupune un consum de curent de 1kWh într-un program standard. Prețul e justificat din moment ce are 17 programe printre care se numără cel baby.

Poze

Aspectul modelului AQS73D29 nu e foarte diferit față de cel al altor modele și acest lucru se poate vedea din imaginea de alături. Se poate vedea că arată mult mai bine decât alte modele de la concurenți, iar față de modelele Ariston nu arată foarte diferit. Arată destul de unic și de aceea nu e prea greu să deosebești o mașină de spălat ariston de altele.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Hotpoint AQS73D29 e un model care nu costă deloc mult și e slim în condițiile în care are o capacitate de încărcare de 7 kilograme. Consumul său de curent nu e deloc mare și asta se va vedea la facturile de curent mici. Nici consumul de apă nu e prea mare, dar eu cred că cel mai important e consumul mic de curent care clasează mașina în clasa de eficiență A+++.

Păreri pro şi contra

Pro: arată unic și bine în același timp; dimensiunile sale nu sunt deloc mari și de aceea are și numele slim; garanția standard e de 2 ani, dar poate fi mărită la 4 contra unei sume deloc mari; vine cu un cadou, dar despre disponibilitatea sa și dacă oferta mai e valabilă puteți citi aici; viteza de centrifugare e una normală de 1200 rotații și asta e un lucru lăudabil în opinia mea.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă dorești să-ți achiziționezi un nou model de mașină de spălat atunci îți recomand acest mode deoarece arată bine și e performant în același timp. Nu trebuie să vă faceți prea mari griji referitoare la consumul de curent și nici cel de apă, iar zgomotul nu e deloc mare. Astfel, la centrifugare produce 76 decibeli, iar la spălare 56 ceea ce nu e deloc mult în opinia mea. În rest utilizarea sa nu e deloc complicată, iar acest lucru e datorită panoului de control realizat intuitiv. Dacă nu vă descurcați cu utilizarea sa atunci vă recomand să citiți manualul său.

Lasă un comentariu