Hotpoint AQD1171D69IDEU/A, model cu uscător integrat şi clasa A

Hotpoint AQD1171D69IDEU/A e un electrocasnic de tipul 2 în 1 deoarece este maşină de spălat cât şi uscător. O să ocupe mult mai puţin loc decât ar fi făcut două electrocasnice dedicate întrucât dimensiunile sale sunt 61x59x85 AxLxÎ cm.

Nici nu costă prea mult deoarece vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Pe aceşti bani primim un aparat care e premium şi are un panou de comandă simplu după cum se poate vedea din imaginea de alături.


Păreri pro şi contra

Electrocasnicul Hotpoint AQD1171D69IDEU/A e unul cu un consum energetic deloc mare deoarece pe an consumă 226 kWh. Nici consumul de apă nu e prea mare deoarece are 12400 litri. Aparatul e dotat cu simbolul Ecotech, acesta fiind atribuit aparatelor care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficienţă energetică.
Capacitatea de spălare e una foarte mare de 11 kilograme, iar uscarea e pentru 7kg. Din această cauză aparatul e unul optim pentru o familie cu 5-7 persoane.
Fiind un electrocasnic cu capacitate mare e dotat şi cu o viteză de centrifugare superioară de 1600 rotaţii. În felul acesta rufele vor fi pregătite mai bine pentru uscare.
Nivelul de zgomot la spălare e unul normal de 53 deciveli, iar cel la centrifugare e ceva mai mare întrucât vorbim despre 83 decibeli. E normal ca la centrifugare să scoată ceva mai mult zgomot mai ales că e vorba despre 1600rpm.
E un electrocasnic cu caracteristica High Definition Washing care presupune că aparatul îndepărtează cele mai dificile 20 de pete.
Aparatul de faţă are certificare Platinum Woolmark, adică are program de spălare manuală pentru hainele foarte pretenţioase.

Modelul acesta de electrocasnic se adresează celora cu familii mari ori persoanelor interesate de ceva pentru o pensiune. În acest fel o să aveţi mereu rufe şi aşternuturi curate.
Despre brandul Hotpoint trebuie să spun că e deţinut de Whirlpool (numărul 1 la nivel mondial), iar sediul e localizat în UK.
Fiabilitatea produsului de faţă e una foarte bună deoarece are o garanţie de 2 ani, iar la construcţia sa au fost utilizate doar materiale de calitate. În momentul de faţă există şi o promoţie cu garanţie 5 ani, dar despre valabilitatea acesteia puteţi citi de aici.

Lasă un comentariu