Hotpoint AQC94F5T/Z1, uscător de rufe performant și elegant

Hotpoint AQC94F5T/Z1 e un model destul de performant, de aceea are și un preț ceva mai piperat. E oarecum normal să fie așa deoarece poate usca până la 9 kg și programe de uscare sunt multe – 16. Chiar și clasa energetică e importantă deoarece consumul de energie al unui uscător e mai mare decât cel al unei mașini de spălat. Modelele ieftine vin cu clasa energetică B deci nu sunt așa de eficiente.

Alternative sunt cele cu preț ceva mai atractiv și pot să vină chiar și de la un alt brand, însă e bine să fie de la unul cunoscut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».


Păreri pro și contra

Uscătorul de rufe are o capacitate de uscare mare -9 kg. Încărcarea sa e una strict frontală și nu veți găsi cu încărcare verticală. Panoul de control ale butoane destul de interesante și pictograme, astfel că nu e nevoie de prea multe cunoștințe. Clasa de eficiență energetică e A iar cea de uscare e tot A. Acestea țin cont de specificațiile aparatului.

Programele sale sunt următoarele: jucării pluș, antialergic, articole copii, pilote, cămăși. reîmprospătare, lână, ușor de călcat, mătase/perdele, delicate și încălzire țesături. Pe partea de funcții are: amânare pornire și buton pentru selectarea temperaturii de uscare. Dimensiunile sale sunt generoase, deci e nevoie de un spațiu generos pentru a-l pune. Ținând cont de greutatea sa nu ar fi indicat să-l puneți peste mașina de spălat în special dacă avea mașină are o adâncime mică. Alegerea e a voastră în ceea ce privește poziționarea sa.

Plusuri: numărul mare de programe, consum redus, design plăcut, panou de control reușit și fiabilitate.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

Hotpoint AQC94F5T/Z1 e acel gen de uscător care poate fi folosit acasă cât și la un restaurant/hotel deoarece e suficient de performant. Comparativ cu cele incorporate, acesta e mai scump dar și uscă de 2 ori mai mult. Deci dacă îl veți folosi des, atunci veți economisi bani. Alături de acesta e bine să alegeți o mașină de spălat cu capacitate mare de spălare. E nevoie de un buget mare dacă e să cumpărați mai multe aparate.

Te-ar mai putea interesa