Hotpoint AQ83F29

Hotpoint AQ83F29 e un model foarte bun din seria Aqualis de la Hotpoint Ariston. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » eu zic că nu costă prea mult. Pentru acești bani primim un electrocasnic foarte eficient din toate punctele de vedere. Astfel, clasa de eficiență energetică e A cu trei de plus, deci A+++. Eu aș recomanda acest apart mai mult familiilor mari deoarece are o cuvă care suportă până la 8 kilograme de rufe. Dar, poate fi de folos și acelor persoane care nu vor să repete de prea multe ori pe zi procedeul de spălare.

Poze

Din imaginea de alătur ise poate vedea cu aproximație cum arată acest AQ 83F29. Nu diferă cu mare lucru față de modelul slim , iar culoarea sa e alb nu gri. Dimensiunile sale sunt normale și de aceea nu cred că o să aveți dificultăți în a monta electrocasnicul acolo unde doriți. Aparatul prezintă și un ecran pe care sunt prezentate diferite informații utile.

Așa arată

Specificaţii tehnice

AQ83F29 e un electrocasnic de tip mașină de spălat rufe care are 1200 rotații pe minut și o capacitate de încărcare de 8 kilograme. Clasa de eficiență energetică e una foarte bună deoarece are clasa A+++ și la partea de centrifugare stă decent având clasa de eficiență la centrifugare C. Are și un sistem de  reglare al consumului care o să vă ajute la facturi deoarece apartul nu consumă deloc multe resurse.

Păreri pro şi contra

Pro: are un excelent raport între preț și calitate; fiabilitatea e una bună deoarece are o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la mai mult; zgomotul produs e unul mic deoarece la spălare are 51 dB, iar la centrifugare are 79 decibeli, deci nu e deloc mult; are programare întârziată în cazul în care vreți să ca mașina să se ocupe cu spălatul la o anumită oră.
Contra: nimic.

Concluzie

Hotpoint AQ83F29 este un aparat care nu costă mult și vine cu multe programe utile pentru diferite feluri de rufe. Arată bine și nu e deloc greu de folosit, iar în cazul în care nu vă descurcați cu utilizarea sa corectă atunci puteți apela la manualul său de utilizare. Aparatul e de folos atât familiilor mici, dar în special familiilor mai numeroase și pensiunilor deoarece are o capacitate mare de încărcare.

Te-ar mai putea interesa