Hotpoint AQ83D497, mașină de spălat Aqualtis HD

Hotpoint AQ83D497 e o mașină de spălat rufe din seria Aqualtis HD, remarcându-se prin clasa de eficiență energetică A+++, capacitatea foarte mare de încărcare de 8 kilograme și nivelul de zgomot foarte scăzut.
Datorită caracteristicilor menționate mai sus, dar și a altora acest aparat e foarte bun pentru cineva cu o familie mare ori pentru cineva care are o familie numeroasă ori deține o pensiune.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Dacă punem în balanță prețul și economia de curent care o faceți pe parcursul utilizării atunci o să vedeți că investiția a meritat. Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de la final care e exact la acest model.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de caracteristici acest model are o capacitate de încărcare a cuvei de 8 kilograme, 1400 rotații pe partea de centrifugare, clasa A+++ de eficiență energetică și numeroase programe.
Cuva e făcută din poliplex. Normal că nu e la fel de bună precum cele din inox, dar mașinile cu astfel de cuve sunt mai ieftine și acest material asigură un consum energetic mai mic, iar astfel pierderile de căldură sunt mai mici.

Lucrurile pe care eu le consider ca fiind atuuri la acest model sunt aspectul, prețul deloc exagerat, silnețiozitatea și numărul mare de programe. Trebuie amintit și că are o garanție de 5 ani care poate e valabil și când citiți acest articol. Eu v-aș recomanda să citiți regulamentul cu privire la această garanție deoarece e o promoție a cărei durată nu o cunosc. Nu am văzut nimic legat de Fuzzy Logic, însă nu cred că lipsa acestui lucru ar fi o problemă mare.

Concluzia mea referitoare la mașina de spălat rufe Aqualtis HD Hotpoint AQ83D497 e că e un electrocasnic premium care face o mare economie de resurse.
Dacă vă interesează cum arată atunci vă recomand clipul de alături în care se poate vedea foarte clar diferența dintre această mașină și altele. În primul rând are aspectul caracteristic Hotpoint-Ariston și în al doirea rând are acel panoul de control modern.

Te-ar mai putea interesa