Hotpoint AQ104D497SDEUBN, mașină de spălat rufe de 10 kg

Modelul din imagine se numește HotpointAQ104D497SDEUBN și este una dintre cel mai performante mașini de spălat rufe de pe piață, adică vorbim de specificații foarte bune – capacitate de încărcare de 10 kg și centrifugare de 1400 RPM. Chiar și cu o capacitate atât de mare, mașina are o adâncime de numai 61 cm, iar restul dimensiunilor rămân neschimbate. Probabil că performanțele vor crește și mai mult în anii ce vor urma dar și așa nu veți avea nevoie de mai mult, însă parametrii se schimbă de la un program la altul.

Are un preț destul de corect pentru ce oferă și se laudă cu un consum de energie scăzut pentru cât poate spăla. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

O așa mașină poate fi perfectă pentru o familie de până la 7 membrii. Sus am menționat performanțele sale maxime, iar acestea pot fi diferite la alte programe. Puteți spăla mai puține rufe cu anumite programe, însă puteți alege și diverse funcții cu ajutorul panoului său de control. Manualul său de utilizare oferă mai multe informații despre pictogramele acelea, ținând cont că sunt destul de multe și poate că nu ați mai avut o mașină de la acest brand. Fiecare brand oferă un anumit design pentru aparatele sale, iar la acesta vedem un finisaj argintiu care evidențiază ușa și panoul de control.

Păreri pro și contra

Oferă o opțiune cu abur pentru a îndepărta cele mai multe bacterii din rufe, dar și un ciclu anti-alergic. Alegerea programului este destul de ușoară cu un ecran digital generos care afișează selecțiile făcute. Interfața poate fi blocată ca să fie accesată de copii, iar alături de aceasta puteți alege și un uscător cu performanțe similare. Este echipată cu un motor de ultimă generație numit Inverter care este destul de des întâlnit pe noile modele.

Sunt mașini în acest buget care oferă chiar și un uscător incorporat dar pe voi poate că nu vă interesează un aparat 2 în 1, ci mai degrabă unul care să exceleze la mai multe capitole. Hotpoint AQ104D497SDEUBN este o recomandare foarte bună și designul este unul modern, iar panoul de control este diferit de cel al altor branduri.

Te-ar mai putea interesa