Hotpoint AH61TX

Hota incorporabiă Hotpoint AH61TX e un model nou de hotă de la cunoscutul producător de electrocasnice Hotpoint Ariston. Vine ca o alternativă mai ieftină la AHS2FMIX și vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care e unul foarte mic și corect… în opinia mea. Ar fi un electrocasnic ideal atât pentru un restaurat cât și pentru uz casnic, iar prețul său mic face electrocasnicul foarte atractiv.

Poze

Hotpoint AH 61 TX arată ca în poza de mai jos și se poate vedea că arată foarte bine… oarecum ca și AHS2FMIX, despre care ziceam anterior că este o alternativă bună. Culoarea electrocasnicului e gri-inox, iar modelul e unul telescopic. Din păcate are doar un motor dar nu cred că o să vă deranjeze prea mult acest lucru.

Așa arată

Specificaţii tehnice

Hotpoint AH61TX e un model de actualitate cu un singur motor și e o hotă de tip telescopic. Are un motor și tot atâtea lămpi, adică una. Alte modele vin cu două motoare, dar sunt mai scumpe și gălăgioase în același timp. Vine cu filtru din aluminiu și carbon, iar cele 3 trepte de reglare ale vitezei vă vor ajuta foarte mult să reglați puterea de absorbire așa cum doriți. Având 410 metri cubi pe oră pe post de putere de absorbție nu cred că o să aveți vreo problemă cu electrocasnicul.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine așa de culoare inox; e rezistentă deoarece are o construcție robustă, iar garanția de 2 ani vă va ajuta dacă o să se strice; beneficiază de iluminare – o caracteristică utilă în cazul în care doriți să gătiți pe timp de noapte; garanția poate fi extinsă mai mai mult de 2 ani, adică la 3 ori 4 ani.
Contra: nimic.

Concluzie

Dacă vrei să-ți amenajezi bucătăria ca la carte atunci ai nevoie de electrocasnice incorporabile cum e această hotă. Hotele sunt foarte utile deoarece absorb aburele și mirosul de mâncare așa încât acestea să nu se răspândească în întreaga casă ori să nu afecteze negativ pereții (în sensul că umezeala poate provoca mucegai și diferite boli grave.)

Te-ar mai putea interesa