Hotpoint AH61CMX, hotă incorporabilă performantă

Hota telescopică Hotpoint AH61CMX e una care necesită incorporată, deci trebuie instalată puțin diferit față de modelul clasic. Poate că nu e cea eficientă și performantă variantă de pe piață, dar nu sunt multe modele ca și aceasta în acest buget. Un model cu consum mai mic, puțin mai silențioasă și cu lămpi mai puternice poate costă aproape dublu. Oricum, dacă aveți un geam în apropiere, nu veți folosi atât de des hota. Doar pe perioada iernii veți folosi mai des hota pentru că nu puteți aerisii atât de des.

Arată la fel ca multe alte modele și panoul de control e identic cu cel de la alte branduri, totuși interiorul diferă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Doar după cum arată puteți concluziona că e vorba de un model incorporabil și nu unul decorativ sau clasic. Partea de sus poate fi extinsă pentru a putea absoarbe mai bine aburul și mirosul mâncării de pe plită. Acest design e destul de interesant deoarece hota nu e foarte mare, având o adâncime destul de redusă. Consumul anual mi se pare mic pentru o capacitate de absorbție de 384 mc/h – 101 kW. Acest consum variază deoarece aveți la dispoziție trei trepte de viteză. Chiar și nivelul de zgomot variază în funcție treapta aleasă.

Acest tip de hotă are două filtre metalice, unul pentru partea fixă și unul partea mobilă. Pentru aceasta e nevoie de un burlan ceva mai mare și e normal să fie așa deoarece are performanțe ridicate – 150 mm.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine și majoritatea au doar partea frontală din inox iar restul e pe o culoare metalizată. Spre deosebire de hotele scumpe, aceasta e puțin mai zgomotoasă (depinde și de treapta aleasă).

Hotpoint AH61CMX poate concura cu multe alte modele de la alte branduri de pe piață, deoarece oferă performanțe impresionante într-un buget redus. Acest model nu va excela la toate capitolele în acest preț dar cred că va impresiona suficient pentru ca voi să fiți mulțumiți de alegere. Sunt destul de multe hote accesibile, doar că aceasta are specificații tehnice ceva mai bune.

Te-ar mai putea interesa