Hotpoint AG2MGY

Hotpoint AG2MGY e o hotă care poate fi incorporată și de aceea ar fi o soluție foarte bună pentru cei care vor să-și amenajeze o bucătărie ca la carte. Vine doar cu un motor, însă asta nu înseamnă că e un model slab deoarece puterea de absorbție e de 352 metrii cubi pe oră ceea ce e foarte mult. Nici nu costă pre mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primești hota care se poate vedea în imaginea de alături. Aceasta e una foarte bună, fiind printre cele mai reușite de la brandul Hotpoint-Ariston.

Poze

E un model pe gri-inox care va oferi un plus de eleganță bucătăriei dvs., că e vorba despre o bucătărie de acasă ori de la un restaurant. Panoul de comandă e unul poziționat frontal la mijloc, fiind vorba despre unul cu control mecanic. Se poate observa că aspectul e unul chiar futuristic… dacă aș putea să spun așa.

Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Hotpoint AG2MGY e un model de tip canopy care nu doar arată bine, ci și impresionează prin caracteristicile sale cum ar fi o putere de absorbție de 352 mc/h în condițiile în care nu e deloc gălăgioasă deoarece nivelul de zgomot e de 52 decibeli. Normal că dacă o să doriți să vă uitați la mâncare nu o să aveți nevoie de lanternă deoarece vine cu două lămpi puternice de 40W fiecare.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu un filtru de grăsime din aluminiu care teoretic e foarte bune; nu costă deloc mult; garanția e una foarte bună fiind de minim 2 ani, iar dacă beneficiați de mai multe resurse atunci puteți să o extindeți la mai mult; silențiozitatea e un excelentă deoarece e un aparat mai silențios decât un aspirator.
Contra: nimic.

Concluzie

Pentru o bucătărie amenajată ca la carte cu electrocasnice moderne cred că acest model ar fi unul foarte bun. Nici nu costă prea mult și vine de la un brand cunoscut și apreciat de consumatori. Instalarea nu e deloc complicată în condițiile în care are niște dimensiuni normale cu o lungime de 60 centimetri.

Lasă un comentariu