Hotpoint AAQCF 81 U

Uscătorul de rufe cu condensare Hotpoint AAQCF 81 U e un aparat electrocasnic performant care poate usca până la 8 kilograme de rufe și are eficiență energetică clasa A. Având în vedere că e un model Aqualtis, vine cu 5 nivele de uscare față de cele 4 ale predecesoarelor. Noul nivel e denumit „umed” și se adresează pentru țesăturile umede din in sau alte țesături. Acest tip de electrocasnic se adresează gospodinelor care nu au timp să pună rufele la uscat sau pur și simplu nu au spațiu pentru a face acest lucru. Chiar dacă are un preț piperat, e o adevărată investiție și spune asta deoarece e mult mai eficient decât cel incorporat de la mașinile de spălat. E un model mai performant și eficient la vechiul model AQM8D 29U(EU). Acest model numit AAQCF 81 U are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Se poate observa că prezintă câteva modificări estetice față de modelul anterior (care l-am menționat și sus).

Din față
Ușa deschisă

Specificații tehnice

Având în vedere că e un uscător, nu are prea multe opțiuni și doar câteva butoane pentru selectarea programelor și a unor parametrii. Deasemenea vine cu un ecran LCD generos care afișează diverse informații despre procesul de uscare. Datorită clasei de eficiență energetică A consumul energetic e destul de redus, însă dacă avea A+ era mult mai bine. Dar și așa sunt puține (chiar rare) uscătoare cu eficiență A+. Chiar dacă e un uscător, are tot atâtea programe cât o mașină de spălat – 16. Un program destul de interesant e „ușor de călcat” care ține doar 10 minute și vă ajută să călcați diverse haine care se șifonează ușor. Ca funcții are: programare întârziată și avertizare acustică pentru terminare program. Se poate observa că are un design mai mult decât elegant – argintiu cu alb, iar accesarea butoanelor se face destul de ușor.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte eficient (comparativ cu unul incorporat), un număr mare de programe, pornire întârziată și fiabil.

Minusuri: are un preț piperat.

Concluzie

Hotpoint AAQCF 81 U e un uscător de rufe performant și care-l recomand în special că nu sunt prea multe astfel de modele pe piață. Chiar dacă are un preț cam mare, poate fi achiziționat chiar și în rate. Am pus chiar și un clip cu un model foarte similar pentru a vă ajuta să vă faceți o idee despre aspectul său și funcționalitatea sa:

Te-ar mai putea interesa