Horizon HL7530U, televizor 4K cu browser Opera

Dacă sunteți interesați de un televizor ok din toate punctele de vedere atunci acest Horizon HL7530U ar fi recomandarea mea. Prin ok mă refer la faptul că are o diagonală mare, rezoluție Ultra HD, panel de calitate și software inteligent.
Brandul e și el unul cunoscut ca având produse cu fiabilitate bună. De exemplu, acest TV are o garanție de 3 ani care poate fi mărită la 5 ani.

Modelul acesta are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat modern din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest televizor. Este vorba despre un design comun al televizoarelor LED moderne, adică denotă simplitate.


Pro

Chiar dacă are un ecran mare, consumul energetic e unul redus de 86W, acest lucru fiind datorat ecranului cu LED.
Dispune de o multitudine de porturi printre care aș aminti două HDMI, USB, LAN, wireless integrat și altele. Un laptop recomand să fie conectat prin HDMI.
Fiind un televizor 4K, rezoluția ecranului e una 3840×2160 pixeli. Acest lucru ajută la o calitate mai bună a imaginii. Imaginea de calitate e disponibilă din orice unghi deoarece unghiurile de vizualizare sunt 178/178 grade.
Are integrat un tuner digital foarte capabil deoarece e unul triplu. Acest tuner are suport PIP, adică picture in picture.
Software-ul e unul așa de avansat încât de pe browser-ul său puteți face cumpărături ori vizita site-urile preferate.

Contra

Softul din dotare nu e la fel de răspândit precum Android sau altele. Este vorba despre un software bazat pe Opera și este întâlnit în general la televizoarele accesibile… ca preț.

Concluzii

Televizorul Horizon HL7530U e pentru cei interesați de un model aspectiv și perfect pentru living. E numai bun pentru filme de pe Netflix, Youtube ori de pe unități externe (în formate avi, mkv sau altele).
Nici nu o să ocupe prea mult loc întrucât vine cu compatibilitate pentru suport TV, formatul fiind Vesa 400×200.

Te-ar mai putea interesa