Horizon H900D, tabletă ieftină cu ecran generos

Tableta Horizon H900D e una dintre cele mai bune alegeri în acest preț deoarece are un ecran de 9 inci și o autonomie similară unui laptop. Chiar dacă Horizon nu a mai lansat tablete ci doar televizoare, e cunoscut pentru raportul preț/calitate și dotările oferite. În cazul acestui model, are un sistem de operare Android 4.0, procesor de 1.2 GHz, WiFi, suport flash, 4GB spațiu maxim de stocare și 512 RAM. Oricum nu cred că veți găsi ceva mai bun în acest preț, dar tablete similare sunt destule. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Designul e foarte apropiat de cel al tabletelor de la Serioux, care sunt și alternative la acesta. Piața tabletelor e în creștere și se pare că dotările standard tind să fie tot mai acceptabile.

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul de 1.2 GHz e destul de bun deoarece e însoțit și de cel grafi Mali 400. Nu e un Dual Core dar oferă destulă viteză de procesare pentru o tabletă așa de ieftină. Ecranul de 9 inci e unul decent deoarece acceptă gesturi și are o rezoluție de 800 cu 480 pixeli. Sunt multe aplicații compatibile dar imaginea nu e așa de detaliată.

Memorie RAM de 512 pare suficientă pentru aplicațiile obișnuite dar și jocuri. Dacă aveți pretenții mai mari vă recomand o tabletă cu 1GB RAM și mai multă memorie internă deoarece aceasta are doar 4GB (dar puteți alege și un card). Ca și dotări are port audio, USB de tip mini și WiFi. Chiar dacă nu are 3G, lipsa 3Gului poate fi rezolvată cu un telefon cu WiFi hotspot.

E destul de ușoară având în vedere dimensiunile sale – 470 grame. Suportă flash deci puteți viziona clipuri flash fără a ieși din browser. Versiunea sistemului de operare e bună – 4.0, deoarece 4.1 nu oferă suport flash (în caz că aveți nevoie de el).

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: Android ICS, ecran mare pentru cât costă, preț atractiv, procesor satisfăcător, puteți introduce carduri de până la 32 GB etc.

Minusuri: autonomia tabletei nu se poate compara cu cea a tabletelor de la Asus, Samsung, Lenovo …

Concluzie

Acest Horizon H900D e un gadget foarte bun pentru navigare web și filme deoarece oferă acel ecran de 9 inci și un sistem de operare bun. Se adresează oricui, deoarece oferă cam tot ce v-ați putea dori de la o tabletă ieftină și nu cred că un laptop ar fi o alternativă mai bună în special dacă vreți ceva doar pentru internet și ceva jocuri.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Horizon H900D, tabletă ieftină cu ecran generos”

  1. O am si eu de o saptamana si nu pot decat sa o recomand deoarece e un best buy. Primesti exact ceea ce platesti dar pentru mine e numai buna. Merg si jocurile acelea gen Angry Birds, iar paginile web se vad mult mai bine decat pe un telefon.

Comentariile sunt închise.