Horizon H710, tabletă ieftină

Până nu demult Horizon era cunoscut pentru televizoarele sale ieftine, dar s-a apucat pe făcut tablete, iar un model foarte ieftin e acest Horizon H710. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar în acest moment e la ofertă, adică are are un preț mi mic, deoarece e Crazy weekend mai 2013.

Aspect

Vine cu un ecran de 7 inci a cărui rezoluție e de 800×480 pixeli. Din cauza ecranului mediu portabilitatea nu are de suferit deoarece tableta e destul de ușoară la cele 300 grame pe care le are.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Modelul H710 e unul care la bord un procesor ARM Cortex A8 și o placă grafică Mali 400 de tip dual core și memorie RAM de 512MB. Memoria internă e de 4GB, iar utilizabilă e doar 1-2GB, restul fiind utilizată de sistemul de operare și de aplicațiile implicite. De aceea cred că e recomandat să cumpărați un card de memorie compatibil precum Kingmax Micro-SDHC, 32GB, Class 10.

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că e foarte ieftin, e performant și e extensibil. Dacă apucați să o luați acum o să beneficiați și de o reducere de la 299 lei. Datorită performanțelor ok poate fi utilizată cu succes la jocuri, chiar dacă nu e un model de gaming, dar cel mai bine ar fi să fie folosită pentru browsing web. O să puteți vedea și diferite clipuri video datorită faptului că are suport Adobe Flash Player. Portabilitatea nu trebuie nici ea neglijată deoarece deoarece e o tabletă care are 300 grame, iar bateria ține de la 4 ore în sus… depinzând cum o folosiți.
Memoria internă, cât și cea RAM sunt cam mici, iar acestea ar fi singurele lucruri care nu-mi plac.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă ieftină cu un ecran de dimensiuni medii și cu performanțe ok în jocuri atunci modelul acesta ar fi unul foarte bun. Are și cameră web și din această cauză poate fi utilizată pentru convorbiri pe Skype, iar datorită ecranului decent o să vedeți jocurile clar. Nu e un model care să fie folosit doar pentru jocuri deoarece eu aș recomanda acest tablet în special pentru citit știri.

Te-ar mai putea interesa