Horizon H101D1HD, tabletă ieftină cu ecran IPS de 10.1 inci

Tableta Horizon H101D1HD pare a fi cea mai ieftină și bună tabletă de 10 inci de pe piață. E o alegere bună dacă nu aveți un buget prea mare iar când alegeți o tabletă e bine să fie și un brand mai cunoscut care a avut o experiență mai îndelungată pe piața electronicelor din România. După cum bine știți, Horizon oferă și televizoare destul de bune și accesibile de mult timp. Tableta e bună pentru orice tip de utilizator deoarece are o configurați puternică și spațiu de stocare de maxim 8GB (utilizabil e ceva mai puțin). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Tableta aceasta arată ceva mai diferit față de celelalte modele de la acest producător,

Așa arată din față
Așa arată din față
Din spate
Din spate

Specificații tehnice

Procesorul acestei tablete e unul cu două nuclee și are o frecvență de 1.6 GHz. Astfel performanțele tabletei cresc față de cele ale unei tabletă cu procesor Single Core, mai precis, aplicațiile vor porni mai rapid dar și fluiditate crește.  Suportă un ecran IPS HD de 10.1 inci și care acceptă gesturi. Multitaskingul e satisfăcător cu acea memorie de 1GB RAM, iar spațiul de stocare e corespunzător. Adică e vorba de 8GB dar vă recomand și un card.

Pe partea de performanțe 3D, are Mali 400 care e destul de cunoscut pentru eficiența sa în jocuri și filme. Ca dotări, oferă ceva mai multe deoarece e și mai scumpă decât alte modele: difuzoare stereo, slot pentru card, HDMI, USB, cameră web și WiFi. Portul HDMI vă ajută să legați tableta la un televizor, dar aș fi preferat MHL (funcția care o găsim doar la cele mai performante telefoane și tablete).

Autonomia e peste medie deoarece e vorba de o baterie de 5000 mAh, autonomia care pare satisfăcătoare că doar ci poate sta ore întregi pe internet. Sistemul de operare e nou și care- l recomand pe orice tabletă – Android 4.1.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecran HD cu unghiuri bune de vizibilitate, autonomie bună, suport flash, performanțe bune în jocuri 3D etc.

Minusuri: autonomie nu e foarte mare (comparativ cu cea a tabletelor mai scumpe).

Concluzie

Acest model numit Horizon H101D1HD e o alegere pentru cei care au pretenții ceva mai mari și care vor un plus de performanță când navighează ori se joacă. Nu mi se pare scumpă, însă dacă vă depășește bugetul, există un model de 9 inci tot de la Horizon care probabil o să vă placă.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Horizon H101D1HD, tabletă ieftină cu ecran IPS de 10.1 inci”

 1. LIMBA ROMANA !!! se spune „ca dotari” nu „ca si dotari”. ce v-a cuprins pe toti cu „ca si”-ul asta? nici macar daca ai o cacofonie de evitat nu trebuie folosit „ca si”. se poate inlocui cu „in calitate de..”.

 2. o tableta acceptabila la acest pret (699)
  singura mea problema a fost cu semnalul slab pe wifi
  mai multe (poze si un mic filmulet) gasiti pe situl meu aici:

 3. Buna seara eu am problema cu Soft..de fapt am de o vreme tableta dar din pacata sa dat an erroare softul..am pus la o parte,,acuma iarasi am scos la aer din dulap….
  Deci daca ar putea sa ami dea cineva ajutor cu un soft,sau un sfat unde as gasa softul acelasi (original al lui)..as fi multumit.
  O zi buna va urez Alex

Comentariile sunt închise.