Horizon 55HL9910U, televizor Smart 4K cu design Frameless (1.5 mm)

Televizorul Smart 4K Horizon 55HL9910U e unul dintre cele mai avansate modele de la acest brand și se vede din numele său că e vorba de o serie de top – Aurora HL9910U. Din poza de jos se vede că e un televizor premium cu design argintiu și margini foarte înguste – 1,5 mm (Frameless Design). Bineînțeles, sunt integrate ceva mai multe tehnologii de imagine, iar una dintre ele e CME 1200 Hz. Aceasta îmbunătățește experiența de vizionare dar numai dacă alegeți și un conținut corespunzător (cum e cel de pe Netflix sau Youtube).

Nu oricine optează pentru un Horizon, deoarece alții prefere altă branduri (poate sunt fani Samsung, LG etc). Dacă ați mai avut televizoare de la acest brand, fără nici o îndoială, veți opta pentru acesta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Horizon 49HL9910U

Specificații tehnice sunt foarte bune: contrast generos, rezoluție 2160p, diagonală 140 cm, unghiuri de vizionare de 178 grade și difuzoare de 12 W fiecare. Nu e prezent cel mai puternic sistem audio de pe piață dar la un design atât de slim, chiar nu era loc de un subwoofer.

Lista de conectori e destul de lungă și veți observa că nu duce lipsă de absolut nimic. Cu ajutorul portului USB 2.0, se poate conecta un stick de memorie sau un hard disc extern pentru a reda conținut media (playerul multimedia suportă destul de multe formate media).

Păreri pro și contra

Nu am ce să-i reproșez la capitolul design, arată mult mai bine decât alte modele de la acest brand. Softul Smart oferă exact ce aveți nevoie, toate porturile necesare sunt prezente, se conectează fără fir la internet, dar prin cablu LAN streaming-ul e mai bun (depinde de routerul wireless). La capitolul sunet, unii utilizatori nu ar fi mulțumiți, de aceea există soundbar-uri sau sisteme audio cu subwoofer.

Horizon 55HL9910U e cel mai mare din serie, iar dacă nu vi-l permiteți pe cel de sus, modelul de 123 cm oferă aceleași caracteristici speciale. Am ales să vă pun o prezentare pentru cei care nu au mai folosit serviciul online Netflix, eu consider că merită e mult diferit față de abonamentul oferit de furnizorii locali.

Lasă un comentariu