Horizon 55HL9710U, televizor smart de 140cm

Pentru persoanele cu un buget restrâns interesate de un televizor ok recomand acest model Horizon 55HL9710U care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Are o diagonală mare de 55 inci, rezoluție 4K și soft bazat pe Opera TV Store.
Un TV precum acesta e perfect pentru camere mari sau medii deoarece are o diagonală de 140 centimetri (transformare aproximativă din 55 inci).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine ci și unul dotat cu tehnologie de generație nouă. Prin tehnologie mă refer la capabilitatea de a reda filme la cea mai ridicată rezoluție, softul inteligent cu suport pentru aplicații și altele.


Avantaje

Face parte dintr-o serie nouă numită HL9710U, iar aceasta are tehnologii noi în comparație cu seriile din anii anteriori.
Ecranul e unul super cu diagonală mare de 140 centimetri, unghi de vizualizare de 178/178 grede (caracteristice unui), rezoluție 4K (37840×2160 pixeli) și 800Hz (CME).
Aparatul dispune de o multitudine de porturi printre care trrebuie amintite HDMI, USB, instrare PC, LAN și wireless.
Pentru vizionarea canalelor la calitate HD acest model are tuner digital triplu tip DVB C/T2/S2.
Consumul energetic e unul redus deoarece vorbim despre 86W în timpul funcționării și 0,5W în mod de veghe (stand-by).
După cum ziceam mai sus, softul e unul avansat cu suport pentru aplicații diverse deoarece are Opera TV Store. Printre aplicațiile importante se numără Netflix, Youtube, browser-ul Opera și altele.
Nu doar imaginea este de calitate superioară, ci și sunetul întrucât vorbim despre două difuzoare de 10W fiecare. Ca niște calități mai deosebite pe partea acustică aș menționa DTS și Dolby Digital Plus. În trecut televizoarele ieftine nu aveau DTS, dar acum mai toate au… precum și acesta.

Dezavantaje

Softul care stă la baza acestui TV e unul avansat, dar nu e Android. E vorba despre unul dezvoltat de Opera. Mi-ar fi plăcut să fie Android deoarece în felul acesta ar fi fost mai multe aplicații.

Concluzii

Modelul Horizon 55HL9710U este unul foarte avansat din punct de vedere al calității imagine, a sunetului și a softului. Alternative găsiți aici, dar eu tot vi-l recomand pe acesta.

Lasă un comentariu