Horizon 55HL8510U, televizor cu acces la internet

Televizorul 4K Horizon 55HL8510U e un model cu acces la internet, adică are software Smart. Tot mai multe televizoare de dimensiuni generoase oferă o rezoluție Ultra HD și acel software. Software-ul diferă de la un brand la altul și, în general, e mai avansat la brandurile mai experimentate. Poate că nici nu vă doriți mai mult, poate vă ajunge să vizionați clipuri cu muzică de pe Youtube, Live-uri, documentare sau chiar filme de pe Netflix. Designul e modern și îmi place că nu e complet negru cum e la unele modele.

Acesta e varianta de 140 cm a acestei serii premium, dar chiar și o variantă mai mică oferă cam același caracteristici tehnice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E un LED cu specificații tehnice extraordinare și spun asta deoarece oferă un sistem audio de 20W, imagine de 140 cm, rezoluție de 3840 cu 2160 pixeli, contrast dinamic de 4000 la 1, unghiuri de vizibilitate de 178 grade. Chiar dacă la anumite capitole nu e precum un monitor, nu veți găsi în acest preț un monitor cu diagonală mai mare (în cazul în care îl vreți și ca monitor).

Mai toate televizoare au acel player multimedia integrat care poate avea diverse funcții, iar la acesta are cea de redare media, că doar televizorul e Smart.

Pachetul incluse accesoriile standard dar nu și un cablu HDMI dacă vă gândiți să conectați desktop, laptopul sau un media player la acesta.

Păreri pro și contra

Îl recomand pentru că e unul dintre cele mai accesibile modele Smart 4K și face parte din noua generație, motiv pentru care au un design elegant. E loc de mai bine pe partea de tehnologii video, însă dacă acesta va fi primul model 4K, nu veți fi dezamăgit. Sistemul audio e unul clar cât timp nu veți da volumul spre maxim și depinde de conținutul ales.

Sunt disponibile diverse serii de la acest brand, doar că Horizon 55HL8510U are un raport dotări/preț foarte bun. Cred că designul e principalul motiv pentru care vă doriți această serie, iar dacă nu aveți o comodă suficient de mare, puteți achiziționa un suport de perete simplu.

Te-ar mai putea interesa