Horizon 55HL7510U, televizor cu interfață Smart HOS 2.0

Televizoarele Smart sunt tot mai căutate datorită software-ului destul de avansat, însă nu toate sunt accesibile. Horizon 55HL7510U e un model de luat în considerare deoarece oferă o imagine generoasă și o rezoluție 4K. Bineînțeles, acesta nu e singurul model oferit de acest brand dar nu cred că veți avea nevoie de ceva mai performant. Are un sistem audio suficient de puternic, iar dacă vă place să dați volumul spre maxim, atunci se poate conecta un soundbar sau un sistem audio performant. 

Mie nu-mi plac televizoarele sub 50 inci pentru trebuie să surprinzi fiecare detaliu în special dacă vizionezi Netflix la calitate 4K. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest televizor se adresează utilizatorilor nu foarte pretențioși care nu au mai avut un televizor 4K și vor să facă o alegere accesibilă. Designul e unul premium ca la multe alte modele recent lansate. Această serie oferă patru dimensiuni și mă refer la diagonală, dar pentru că diferența de preț e atât de mică, merită să optați pentru cel mai mare model.

Dacă vreți să cheltuiți ceva mai mulți bani și vreți neapărat să vă impresionați prietenii și familia, atunci alegeți un model cu HDR 4K și Upscaler (mărește detaliile conținutul FHD și HD). După cum bine știți, aceste tehnologii sunt populare doar pe seriile premium oferite de alte branduri.

Păreri pro și contra

Diferența între acesta și un model scump e aceea că televizoarele scumpe oferă mai multe tehnologii, dar depinde și de brand. E dotat cu cele mai utile porturi și chiar cu tehnologie WiFi care devină utilă pentru cei ce se conectează fără fir la internet (e obligatoriu un router wireless). Software-ul Smart e acceptabil ca și funcționalitate, dar mai e loc de îmbunătățiri pe viitor.

Horizon 55HL7510U e un exemplu foarte bun că și variantele accesibile sunt alegeri bune, însă nu se pot compara cu cele care costă mult mai mult. Nu merită dă dați bani aiurea pentru modele curbate care nu cred că vor mai fi în 2018 sau cu tehnologie 3D (efectul e obositor). Acesta oferă un player multimedia integrat dacă vă plac filmele  și nu vreți să accesați conținut video din altă sursă.

Te-ar mai putea interesa