Horizon 55HL7500U, televizor Non Smart 4K Ultra HD

Majoritatea televizoarelor mari sunt scumpe pentru că sunt Smart, ei bine, pot fi și variante Non Smart accesibile și cu imagine bună. Horizon 55HL7500U e un astfel de televizor iar experiența de vizionare e plăcută cu acel ecran 4K Ultra HD, dar și restul dotărilor sunt importante: CME 100 Hz, PVR Ready (necesită stick USB), slot CI+, sistem audio de 20W, DTS. Noua generație arată mult mai bine decât cea anterioară și pot spune că acest brand a devenit unul chiar competitiv.

Indiferent pentru care diagonală vă decideți în final, designul și dotările aceleași. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Sistemul audio e la fel important ca și imaginea, iar un televizor mare e în însoțit de un sistem audio de cel puțin 20W. Nu trebuie neglijate toate acele caracteristici speciale de sunet și nu le voi enumera pentru că le știți deja de la celelalte variante.

Veți observa că parametrii ce țin de imagine sunt foarte buni și sunt potriviți pentru o diagonală așa de mare. Nu mai sunt televizoare care să nu aibă unghiuri de vizionare maxime sau un contrast generos.

Sunt disponibile cele mai populare porturi și pot spune că nu lipsește nici unul. Portul USB aparține playerului multimedia integrat care vine în ajutorul celor care nu au un player extern și vor să vadă un film de pe PC, dar PC-ul e prea departe de acesta.

Păreri pro și contra

Designul e unul premium doar că nu e vorba de cea mai avansată serie, motiv pentru care veți găsi televizoare chiar mai „arătoase” decât acesta. Oricum, pentru acest buget veți beneficia de o imagine de calitate, un sunet clar și puternic, conectivitate decentă și un player multimedia decent. Doar dacă alegeți un conținut video corespunzător veți vedea cu adevăr toate detaliile oferite.

Horizon 55HL7500U nu are interfață Smart motiv pentru care nu are aplicații sau tehnologie wireless. Conținutul 1080p sau 4K poate fi redat doar de pe un mediu de stocare extern sau conectați un laptop prin HDMI. Puteți simplifica totul dacă folosiți televizorul ca monitor pentru că abonamentul prin fir nu oferă decât posturi HD sau inferioare.

Te-ar mai putea interesa