Horizon 50HL757, TV LED Smart de 50 inci

Horizon 50HL757 e un televizor de tip Smart care are un ecran de 50 inci, adică 127 centimetri. Capabilitatea Smart TV e puțin neobișnuită în cazul Horizon deoarece acest brand e axat în special pe televizoare foarte ieftine. Oricum, pot spune că m-au surprins plăcut… aparatul având chiar și suport pentru apps, adică aplicații.
Eu recomand acest televizor cuiva cu un buget peste medie care vrea neaparat un televizor mare ca ecran și cu suport pentru Internet. (Nu ma menționat că are chiar și porturi de rețea, iar acel adaptor wireless e integrat în pachet așa încât dvs să nu trebuiască să folosiți cablu la conectarea la net.)

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci are facilități diverse integrate.

TV-ul
TV-ul

Pe partea de specificații se poate lăuda cu ecranul mare de 127 centimetri, software-ul inteligent, porturile de rețea și multitudinea de conexiuni. Chiar, dacă are un ecran mare de 50 inci are un consum mic de curent de 93W.
Și sunetul e unul de calitate pentru că e stereo iar puterea difuzoarelor e de 8W… fiecare.

Lucrurile pe care o să le apreciați la acesta e imaginea clară, softul și prețul de achiziție care nu e mare. Un lucru deosebit e rata de refresh de 100 Hz, ceea ce înseamnă că imaginea e afișată fără întreruperi, însă e vorba de ceva software și nu hardware. (Deci acest refresh e un CME – Clear Motion Engine.) Dacă sunteți o persoană pasionată de filme atunci trebuie să știți că să vă ajute foarte mult playerul integrat, iar dacă vreți să vedeți emisiuni televizate la calitate HD atunci e bine de știut că aparatul are tunere digitale care facilitează acest lucru.

Îmi place acest televizor, iar lucrul care-l apreciez cel mai mult la el e că are un ecran foarte mare și clar. Pe mine nu prea interesează conexiunile la Internet deoarece când mă uit la TV vreau să văd un film sau ceva de genul … și mai puțin să intru pe Facebook ori alte rețele sociale.

Te-ar mai putea interesa