Horizon 50HL755, televizor ieftin de 127 cm

Televizorul LED Horizon 50HL755 e unul dintre cele mai mari modele de la acest brand și nu sunt prea multe alternative de la alte branduri. Eu zic că merită să încercați având în vedere că imaginea e FullHD, refreshul e decent și player USB poate reda media. Deci nu e nevoie de un televizor prea scump pentru a viziona filme de pe un stick USB, eu aș alege un media player extern deoarece acela suportă mai multe formate iar unele au chiar și software mai sofisticat astfel că pot avea și un browser web. Am văzut și modele mai mici ale acestei serii care pot fi alternative mai ieftine.

Eu aș opta pentru acesta deoarece nu e vorba de un brand nou, ci unul cu experiență în acest domeniu. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Televizorul
Televizorul

Tehnologia de iluminare LED e perfectă pentru acesta deoarece oferă numai avantaje. Bineînțeles, caracteristicile de imagine sunt bune: Edge LED (cele Full LED sunt mai bune dar mai scumpe), diagonală de 50 inci, rezoluție 1080p, timp de răspuns 10 ms, unghiuri de vizibilitate de 176 grade, refresh de 100 Hz și contrast dinamic decent. Și pe partea de sunet spală bine cu acele tehnologii și cu sistemul audio de 8 W fiecare.

Are multe porturi HDMI și un singur USB cu care puteți conecta un stick USB sau HDD extern pentru stocare. Având în vedere că are două HDMI-uri, puteți să țineți conectată atât consola cât și desktopul în același timp. Consumul de energie e de 93W care e cel maxim. Caracteristicile sale speciale sunt următoarele: PVR Ready (e nevoie de un mediu de stocare USB), posibilitatea selectării aspectului, contrast dinamic, cronometru stingere, modul hotel, blocare butoane și UltraSlim. Televizoarele Smart oferă mai multe porturi și caracteristici speciale, iar pe viitor puteți opta pentru un media player dacă nu aveți un laptop pentru a-l conecta pentru vizionarea de filme.

Plusuri: rată de refresh de 100 Hz, design slim, imagine clasă, sunet puternic, accesibil pentru așa o diagonală și destule porturi.
Minusuri: nu are.

Horizon 50HL755 nu e un Smart TV și nici nu puteți avea astfel de pretenții la un așa preț. E vorba de un televizor clasic care îl puteți folosi în sufragerie și ori ca monitor pentru consolă ori PC. Poate fi un ecran mai bun când vine vorba de file și poate oferi o experiență pe măsură.

Te-ar mai putea interesa