Horizon 50HL752, TV 126cm

Horizon 50HL752 e un televizor din anul 2014 care nu e smart, dar care vine cu multiple lucruri utile care te fac să-l cumperi, iar acestea ar fi rezoluția Full HD, ecranul mare de 126 centimetri, tunerul digital dublu, playerul multimedia integrat și multitudinea de porturi. Chiar dacă nu e un TV smart trebuie spus că-l poți face smart cu ajutorul unui player extern care să aibă instalat acest OS.

Acest TV nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci se comportă ireproșabil în afișarea imaginii. Aspectul său poate fi văzut mai bine din imaginea de alături și poți vedea că arată oarecum similar cu televizoarele premium de la Samsung.

Așa arată
Așa arată

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul mare de 126 centimetri cu rezoluție 1920×1080 pixeli, cei 100 Hz pe partea de refresh și playerul integrat care e unul destul de bun.
Având tuner digital înseamnă că puteți viziona posturi HD la o calitate foarte bună. Prezența unui astfel de tuner ajută și prin faptul că nu trebuie să vă mai stresați cu conectarea unei cutii externe care e furnizată de operatorul de cablu.

Plusurile achiziționării unui televizor precum acesta ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, fiabilitatea ok, că vine de la un brand de încredere (Horizon e un brand din Anglia care face televizoare pe platforma Vestel, care e un brand turcesc… cam încurcată treaba, dar sper că am făcut oarecare lumină) și că are o fiabilitate ok.
Minusuri ar fi lipsa unui soft smart, dar poate fi conectat un player avansat care va compensa acest neajuns.

Ca o concluzie pot spune legat de acest televizor că-și merită banii chiar dacă nu e cu suport 4K ori cu soft smart. Lipsa acestor două caracteristici ajută prin faptul că fac televizorul mai accesibil. Acest lucru e unul bun deoarece oricum o rezoluție 4K nu te-ar fi ajutat prea mult. Iar, playerele externe sunt mult mai avansate decât cele integrate.

Te-ar mai putea interesa