Horizon 50HL5300F, televizor FHD de 127 centimetri

Horizon 50HL5300F este un televizor apărut pe piață în 2017 și se remarcă prim diagonala mare de aproximativ 127 centimetri, rezoluția Full HD și tunerul triplu. Un TV precum acesta e pentru cei interesați de a-și amenaja un cinema acasă. Lipsa 4K nu e un impediment întrucât de la o anumită distanță nu deosebești FHD de UHD.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care are caracteristici de generație nouă cum ar fi tunerul triplu, rezoluția FHD, multiple porturi și consum redus de electricitate.


Specificații

Pe partea de caracteristici acest model Horizon 50HL5300F se evidențiază cu ecranul mare de 50 inci și panelul de calitate superioară. Ecranul are aproximativ 127cm, iar panelul oferă unghiuri de vizualizare 170/160 grade. Vă dați seama că nu e un panel IPS, dar e unul suficient de bun pentru a vedea filmele bine din orice unghi.
Televizorul poate fi montat pe un perete, iar în acest fel facem mai mult loc în cameră. Se poate monta pe un suport 200×200, iar în acest fel o să arate precum un tablou.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție nu prea mare, că vine de la un brand ok și fiabilitatea ridicată (are o garanție de 3 ani). Un alt avantaj ar fi că vine cu multe porturi HDMI, iar acest lucru ne ajută să conectăm câte dispozitive (difuzoare, player Blu-ray etc) vrem la el.
Din păcate nu are soft smart, adică Android sau ceva de genul, dar acest lucru poate fi compensat prin un Chromecast.

Concluzie

Dacă ești interesat de un televizor de calitate de la un brand ok atunci îți recomand acest model. Brandul Horizon e unul românesc și există pe piață de mulți ani. E cunoscut pentru tablete, televizoare și alte produse electro.
Garanția produsului e una de 3 ani, dar se poate extinde la mai mult. Printr-o garanție standard mai mare cei de la Horizon vreau să ne arate că ei vând produse de calitate.

Te-ar mai putea interesa