Horizon 49HL9910U, televizor modern cu design frameless

Horizon 49HL9910U e un televizor impresionant prin aspect și funcționalitate. La partea de aspect impresionează prin rama foarte subțire (1,5 mm).
E un televizor avansat ca software, iar din această cauză îl recomand persoanelor interesate de un TV pentru sufragerie cu care să poată intra pe net ori să vadă divertisment video din multiple surse.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat excelent din toate punctele de vedere. Din imaginea alăturată puteți vedea cum se prezintă acest model… de la distanță zici că e un LG. Inițial credeam că are ambilight precum televizoarele Philips, dar Aurora se referă la imagine de calitate foarte bună.

Horizon 49HL9910U

Caracteristici

Televizorul 49HL9910U de la Horizon e unul cu soft avansat și cu tuner HD triplu. Datorită softului puteți intra pe site-uri diverse și puteți viziona stream-uri Netflix. Playerul integrat e unul capabil să redea *.wmv, *.mkv și alte formate video uzuale.
Imaginea e de calitate superioară mulțumită tunerului HD, rezoluției și panelului de calitate (unghiurile de vizualizare sunt 178/178 grade).
Stă mai mult decât decent pe partea de conectori întrucât are HDMI, LAN, D-Sub și USB… printre multe altele. În acest fel putem conecta o multitudine de aparate la TV.

Avantaje

Lucruri pozitive la acest model ar fi că oferă o imagine de calitate superioară, fiabilitatea bună (brandul e de mult tip pe piață și oferă o garanție standard de 3 ani și 5 ani dacă produsul e înregistrat într-o promoție valabilă până în luna 4 a lui 2018) și că e ușor de folosit.
Ar fi corect să menționez și câteva minusuri precum costul ușor mare (și diagonala e cam mare) și că softul nu e Android.

Concluzii

Dacă vă interesează un televizor mai ieftin decât de la alții (Samsung, LG) și cu caracteristici similare atunci acest model ar fi numai bun.
Brandul Horizon e unul românesc, iar printre principalele avantaje ale acestuia ar fi costul redus de achiziție al produselor și că are produse fiabile. (După cum spuneam și în textul de mai sus.)

Te-ar mai putea interesa