Horizon 49HL9710U, televizor Smart cu imagine 4K Ultra HD

Televizorul 4K Ultra HD Horizon 49HL9710U e un model cu imagine superioară dar depinde și de conținutul ales. Poate că un abonament clasic nu oferă conținut 1080p sau 4K, de aceea sunt prezente aplicații cu care puteți accesa conținut online de calitate. O aplicație dintre ele e Youtube (transmisiuni live, muzică, trailere etc), doar că Netflix oferă conținut mai variat și contra cost (știri, documentare, seriale TV, filme etc). Pot spune că e vorba de cea mai avansată serie de la acest brand și se poate vedea după design, iar cele mai importante caracteristici speciale sunt menționate în poza de jos.

Acest brand oferă soluții moderne pentru cei interesați de un gadget la un buget modest. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

E foarte important ca un televizor mare să aibă un sistem audio puternic deoarece volumul se reglează în funcție de dimensiunile camerei. Oricum, cele mai multe televizoare Smart au un sistem audio de 20W.

Chiar dacă nu prea vă place să rulați conținut media de pe internet, playerul multimedia are un suport media decent. Cu alte cuvinte, puteți viziona filme sau seriale direct de pe un stick USB. Nu orice televizor are un player integrat bun, deoarece funcționalitatea sa diferă de la o serie la alta (alte playere au doar funcție de înregistrare TV).

Păreri pro și contra

Poate că ați și observat că acesta nu e cel mai mare din serie, dar poate fi de ajuns pentru orice sufragerie deoarece nu veți sta departe de ecran. Diagonala unui televizor se alege în funcție de anumite criterii care cred că le știți, dar un televizor mare atrage mai multă atenție asupra sa. Interfața Smart poate fi accesată ușor și se numește HOS 2.0 (disponibilă doar pe televizoarele acestui brand).

Acest Horizon 49HL9710U ca multe alte televizoare Smart oferă o telecomandă mai specială cu butoane dedicate – pentru Netflix și internet. Astfel nu trebuie să accesați nici un meniu complicat și apăsați doar butonul care vă interesează. Am pus o mică prezentarea a acelui serviciu care e destul de nou pentru români:

Te-ar mai putea interesa