Horizon 48HL7310F, televizor Smart cu Netflix

Televizorul Horizon 48HL7310F oferă mai multe posibiltăți de redare de conținut media, iar conținutul de pe Netflix chiar e unul de calitate. Mulți posesori de televizoare Full HD și Ultra HD aleg acest abonament deoarece oferă mai multe filme și seriale, chiar și pentru toate vârstele. Fiecare brand a ales un alt tip de software sau chiar sistem de operare pentru că oamenii au devenit tot mai pretențioși. Cu toții vrem să navigăm pe web, să citim știți, vizionăm cele mai recente știri și filme.

Televizoarele sunt gadgeturi importante și orice sufragerie are nevoie de un televizor mare pe care să vizionați filme alături de familie sau prieteni. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Oferă o interfață Smart plăcută și cred că o să vă placă – HOS versiunea 2.0. Veți găsi cele mai populare servicii online de pe care puteți rula conținut video, audio și altele. Netflix-ul e disponibil chiar și pentru România, deci nu ar trebui ratat. Dacă vreți să redați filmele și serialele TV de pe laptop, le puteți copia pe un stick USB și ulterior conectați stickul la portul USB al televizorului. Playerele multimedia integrate suportă cele mai populare formate.

Dacă aveți routerul wireless în apropiere, puteți să conectați TV-ul cu un cablu LAN, astfel experiența de vizionare a conținutului online va fi una mai plăcută (viteza transfer a datelor e mai mare = streaming fluent).

Păreri pro și contra

Sunt disponibile variante pentru orice buget, dar nu veți găsi modele mici cu interfața HOS 2.0. Un televizor mare are și caracteristici tehnice și tehnologii pe măsură, motiv pentru care software-ul Smart va rula mai bine și va fi un plus. Sunetul e foarte clar dacă nu-l dați la maxim, dar această regulă e valabilă pentru orice model.

Horizon 48HL7310F reprezintă o alternativă mult mai accesibilă deoarece multe alte Smart TV-uri de la concurență pot costa mult mai mult. Bineînțeles, nu prea le putem compara la anumite capitole deoarece sunt destul de avansate, dar depinde și ce vă interesează. Nu sunt foarte multe poze sau prezentări video cu aceste televizoare dar poate că nici nu aveți nevoie de ele pentru a vă convinge că faceți alegere corectă.

Te-ar mai putea interesa