Horizon 48HL7300F, televizor mare și ieftin

Televizorul LED Horizon 48HL7300F are un design deosebit ca multe alte modele care au fost lansate anul acesta. Acesta face parte dintr-o serie non-Smart, dar nici nu putea fi altfel în acest buget. Sunt disponibile trei variante și cea de jos e cea mai mare, deci e și cea mai scumpă. Trebuie să menționez că raportul diagonală/preț e foarte bun și chiar merită să alegeți varianta cea mai mare. Poate că nu aveți prea mult spațiu pe mobilier, de aceea televizoarele pot fi instalate pe perete cu un suport compatibil.

Am pus poza de jos pentru a vedea varianta de 121 cm, dar și restul arată cam la fel. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

În poza de prezentare sunt prezentate principalele caracteristici ale acestei serii și pot spune că TV-ul arată mult mai bine în realitate. Tot mai multe branduri au optat pentru un design simplu cu ramă îngustă și piciorușe pe lateral (forma lor diferă de la un brand la altul).

Când am spus că e un televizor mare, m-am referit la diagonala sa iar pentru a vă face o idee, acesta e cât patru televizoare de 24 inci. Diferența între acesta și cel de 43 inci e vizibilă, iar eu aș opta pentru acesta pentru că nu e cu mult mai scump.

Păreri pro și contra

Veți observa un număr generos de conectori pe acest gadget pentru a putea fi conectat la orice media player, laptop sau desktop. Alte branduri pot oferi doar modele HD în acest buget dar chiar nu merită să faceți un astfel de compromis, ținând cont de diagonală. Un televizor mare merită o rezoluție pe măsură dar și un sistem audio puternic. Playerul multimedia integrat poate reda conținut media de pe un stick și suportă numeroase formate.

Sunt incorporate câteva tehnologii utile care îmbunătățesc experiența de vizionare, însă nu sunt la fel de multe ca și al modelele Smart. Nu văd de ce ați da bani în plus pe un televizor dacă nu folosiți anumite caracteristici, iar Horizon 48HL7300F e recomandarea mea în acest buget. Apreciez faptul că acest brand oferă numeroase soluții atractive pentru buzunarul oricui.

Te-ar mai putea interesa