Horizon 43HL8510U, televizor Ultra HD 109 cm

Televizorul Horizon 43HL8510U e un model Ultra HD care vi-l recomand datorită designului, dotărilor și performanțelor oferite. Televizoarele 4K sunt tot mai populare, dar nu oricine își permite un model premium care costă foarte mult. Acest brand oferă soluții pentru buzunarul oricui, dar nici nu puteți avea pretenții ca televizorul de jos să fie pre ieftin că doar e și Smart. Îmi place finisajul argintiu de pe piciorușe pentru că dau un plus de eleganță televizorului.

Am pus poza de prezentare de jos, dar acesta arată mult mai bine în realitate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Din numele său reies numele seriei dar și diagonala ecranului – 109 cm (43 inci). Pe un ecran mai mare, detaliile oferite de conținutul 4K sunt și mai vizibile. De aceea, recomand televizoare mari iar varianta de sus mi se pare ok. În plus vi se oferă un sistem audio puternic dar și clac, că doar are tehnologii Dolby Digital Plus și DTS.

Pentru ca acel conținut ales de voi să ofere cea mai bună calitate video, trebuie să corespundă rezoluția dar și un film 1080p se vede destul de bine pe acesta. Acest televizor a fost conceput pentru a viziona conținut video superior și dacă vă doriți un streaming de calitate, atunci optație pentru Netflix și conectivitate LAN. Dacă routerul e poziționat la distanță față de TV, atunci conectivitatea WiFi a televizorului e foarte utilă (TV-ul are WiFi integrat).

Păreri pro și contra

Televizorul de sus are un design deosebit și se apropie de cel al modelelor premium, doar că nu are un preț chiar atât de mare. Spre deosebire de multe alte televizoare care sunt disponibile în acest preț, acesta oferă interfața Smart numită HOS 2.0. Astfel aveți acces la cele mai populare servicii: Netflix, Youtube, Facebook, Opera TV etc.

Horizon 43HL8510U poate fi luat în calcul dacă vreți să încercați conținut de calitate și poate că aveți deja un abonament HD la Netflix dar vreți cel 4K. Streaming-ul e mai bun dacă aveți un semnal bun oferit de router sau optați pentru un cablu LAN.

Te-ar mai putea interesa