Horizon 43HL7530U, televizor 4K cu soft smart

Pentru persoanele interesate de un aparat pe care să urmărească divertisment de calitate superioară recomand televizorul Horizon 43HL7530U. Acesta nu doar are o diagonală mare (circa 109 centimetri) și un ecran cu rezoluție 4K, ci vine și cu soft smart.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere.
Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest televizor. Este un design comun al televizoarelor din ziua de azi și tinde înspre minimalism.


Avantaje

Modelul Horizon 43HL7530U e unul al anului 2018, iar din această cauză are cele mai noi tehnologii. Dacă cei de la Samsung au renunțat la dts, cei de la Horizon au implementat acest lucru pentru ca dvs. să aveți parte de cel mai bun sunet.
Fiabilitatea e una bună, mai exact vorbim despre un aparat cu garanție standard de 3 ani, iar acum e o promoție care oferă garanție de 5 ani.
Consumul energetic e unul mic de 54W, iar acest lucru e important pentru aparatele din ziua de azi întrucât avem tot mai multe băgate în priză.
Softul prezent e unul bazat pe Opera, iar din această cauză are browser-ul Opera și Opera TV Store.
Poate fi montat pe perete, iar standardul suportat de televizor e Vesa 200×200.
Puteți conecta mai multe aparate la el, și din această cauză are două HDMI, USB, LAN, wireless (integrat) etc.

Dezavantaje

Nu vine cu sistem de operare Android, ci cu sistem Opera. Acest lucru înseamnă că nu sunt disponibile chiar așa de multe aplicații și jocuri, dar veți avea Youtube, Netflix și alte aplicații populare.

Concluzii

Dacă vreți un televizor superb pentru living atunci acest model ar fi recomandarea mea. Cu ajutorul lui puteți savura divertisment din multiple surse (Internet, cablu, televiziune terestră etc).
Brandul Horizon e unul cunoscut pentru televizoarele sale de calitate, iar acest model e unul cu multipel facilități utile și în tendințe.

Te-ar mai putea interesa