Horizon 43HL7510U, televizor smart de 109cm

Horizon 43HL7510U e un televizor al anului 2017 cu soft smart și o fiabilitate excelentă. Vine cu cele mai importante caracteristici ale anului acesta, adică: soft smart, rezoluție 4K, diagonală de 43 inci (109 cm), dts și tuner HD triplu.
Brandul Horizon e unul românesc, iar pentru ca acesta să demonstreze fiabilitatea produselor sale TV-ul vine cu o garanție de 5 ani.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din poza alăturată se poate vedea că acest model e unul cu design similar cu cel al televizoarelor Star Light.


Specificații

Televizorul 43HL7510U e unul dotat cu o diagonală de 109 centimetri și rezoluție 3840×2160 pixeli. Grație acestor caracteristici, dar și a unghiului de vizibilitate 178/178 grade acest televizor e unul care oferă cea mai bună imagine posibilă.
Tunerul digital e unul triplu de tipul DVB T2/C/S2. În acest fel o să poți vedea posturi TV din diverse surse la calitate HD.
Softul e unul smart cu suport pentru Netflix (în sensul că există aplicație dedicată), dar să nu vă așteptați la un soft similar Tizen sau webOS.
Playerul integrat în acest televizor e unul foarte avansat putând să redea multiple tipuri de fișiere printre care aș aminti *.avi, *.mkv și *.mp4.
Conectarea la net se poate realiza cu sau fără fir, adică prin wireless sau LAN. Cea mai simplă conexiune e prin wireless, iar cea mai stabilă e LAN.

Avantaje

Principalele lucruri care pe care le apreciez la acest model ar fi aspectul plăcut, că poate fi utilizat la vizionarea conținutului din orice sursă (având wi-fi pentru conectarea la Internet), garanția de 5 ani și playerul avansat.
Un alt lucru de apreciat e că acest model poate fi montat pe un perete cu ajutorul unui suport compatibil Vesa 200×200.

De final

Televizorul acesta de la Horizon e unul foarte avansat din toate punctele de vedere, iar softul e suficient de avansat așa încât să poți intra pe diverse pagini de net ori să vezi conținut de pe Youtube sau Netflix.

Te-ar mai putea interesa