Horizon 43HL7310F, TV smart de 109 cm

Horizon 43HL7310F e un televizor de generație nouă cu un ecran de 109cm (transformare aproximativă din 43 inci) care vine cu soft smart numit HOS 2.0. Softul vine cu aplicații gen Netflix, iar în generațiile anterioare parcă era vorba despre Opera TV Store,
Televizorul acesta se adresează persoanelor interesate de un TV ieftin care să poată fi utilizat la vizionarea de conținut din orice sursă (net, memorii USB, laptop etc).

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un TV care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea că acest model e unul cu un design minimalist oarecum similar cu cel al televizoarelor Star Light.


Caracteristici

Modelul 43HL7310F e unul dotat cu un ecran de 43 inci care înseamnă aproximativ 109 centimetri. Acesta are un panel de calitate, fiind vorba despre unul cu unghiuri de vizualizare 178/178 grade, deci un IPS.
Are suport pentru mai multe tipuri de fișiere, iar printre acestea se numără *.mkv și *.avi. Evident că vine și cu suport pentru sunet dts HD.
Pentru conectarea la net se poate folosi de LAN și wireless, iar recomandarea mea ar fi doua modalitate… dacă aveți un router puternic.
Puteți vedea posturi TV la calitate HD întrucât acest model are tuner digital integrat de tip DVB C/T2.
Normal că poate fi montat pe un perete, iar acest lucru e realizabil deoarece vine cu Vesa 200×200. Suporturi compatibile găsiți aici.

Păreri pro și contra

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul mic, că are multe porturi, conexiunile de rețea, softul revizuit, posibilitatea montării pe perete și fiabilitatea (garanția sa e de 5 ani).
Contra ar fi că nu are Android, dar sistemul de unul comparabil întrucât are cele mai importante aplicații.

Concluzii

Televizorul 43HL7310F e pentru cei interesați de un televizor inteligent cu o diagonală mare și cu un ecran foarte clar. Despre brandul Horizon trebuie spus că e unul românesc, aparținând unui cunoscut distribuitor, iar produsele acestui brand sunt de o calitate deosebită, dovadă fiind garanția de 5 ani.

Te-ar mai putea interesa