Horizon 42HL857, televizor Smart de 107 cm

Televizorul LED Horizon 42HL857 e unul cu funcții Smart și design foarte elegant. În acest preț nu veți găsi multe alternative și trebuie să țineți cont de diagonala ecranului. Se poate observa că e mai mult decât un televizor și îl puteți conecta la internet dacă doriți să accesați acele servicii web. Aplicațiile și serviciile diferă de la un brand la altul dar sunt și câteva standard. Are un design pe argintiu destul de plăcut și nu l-am mai văzut la vreun alt televizor. Bineînțeles, nu vine cu tehnologie 3D în acest preț și poate că nici nu ați fi avut nevoie de ea.

E bine să luați un televizor care oferă exact ce aveți nevoie, deci nu are sens să cheltuiți mai mult decât trebuie. Acest brand oferă cam cele mai ieftine televizoare de pe piață. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

TV-ul
TV-ul

E vorba de un LED al generației 2014 iar diagonala ecranului e una de 107 cu aspect 16 pe 10. Are o rată de refresh bună – 100 Hz, dar cred că putea fi și mai bună. Sunt televizoare cu rate de refresh foarte mari care îmbunătățesc mult imaginea (elimină blurul). rezoluția imaginii e una FullHD.

Pe partea de sunet are difuzoare de 8 W fiecare care pot fi satisfăcătoare pentru o sufragerie modestă. Bineînțeles, are un tuner TV performant, player integrat cu USB, două HDMIuri, port LAN (conectare la internet), VGA etc. Am observat că nu are wireless deci nu are sens să vă luați un router wireless. Pe partea de caracteristici speciale nu are așa de multe dar o mare parte din ele se datorează faptului că e un televizor mai deosebit – Smart.

Plusuri: caracteristicile Smart, 2 HDMIuri, are multe USBuri, imagine 1080p, calitatea audio decentă, arată bine și e fiabil.
Minusuri: nu prea sunt.

Horizon 42HL857 e unul dintre puținele televizoare Smart de la acest brand și sunt mai multe televizoare clasice. Mulți poate au nevoie doar de un televizor mare și nu au nevoie de un meniu mai complicat. Acesta poate fi folosit cu ușurință datorită acelei interfețe. Puteți alege un model simplu dacă aveți un buget mai mic, dar și așa mi se pare ieftin pentru diagonala sa.

Te-ar mai putea interesa