Horizon 40HL8510U, televizor Smart cu interfață HOS 2.0

Televizorul Smart Horizon 40HL8510U pare a fi cel mai mic din serie iar cel mai mare e cel de 140 cm. Arată ca un model premium cu o ramă atât de îngustă iar piciorușele sunt destul de elegante datorită finisajului cromat. Indiferent pentru care variantă veți alege, prețul e foarte bun pentru oricare dintre cele patru, iar diferența e doar la diagonală. Se oferă și o telecomandă specială pentru acest gen de televizor. Noua generație oferă un software mai bun și se poate observa după funcționalitatea sa.

Sunt destul de multe astfel de televizoare lansate anul acesta și care oferă acest software. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Orice televizor poate fi un bun monitor în special dacă are caracteristici tehnice foarte bune, iar conectivitatea e decentă. Ecranul său e unul foarte bun deoarece e unul Direct LED și nu Edge LED, în plus are o rezoluție 4K și alte caracteristici tehnice foarte bune. Tot mai multe televizoare de pe piață au imagine 4K și chiar merită să aveți cel puțin un astfel de televizor în locuință (sufragerie). Sunt televizoare mai scumpe decât acesta care au Resolution Upscaler, care măresc calitatea conținutului cu rezoluție inferioară.

Dintre acele aplicații voi menționa câteva: Facebook, Youtube, Netflix, Opera TV Store, Skype etc. Bineînțeles, acesta se poate conecta la internet prin mufă LAN sau wireless, însă dacă routerul wireless nu e foarte performant, atunci ar trebuie să încercați cablul de rețea (pentru un streaming mai bun).

Păreri pro și contra

Sunt prezente suficiente aplicații preinstalate și chiar servicii web pentru a nu vă plictisi în cazul în care nu aveți deja un abonament TV clasic. Designul e unul premium și tot mai multe branduri oferă un finisaj îmbunătățit la noua generație. Sunetul e destul de puternic la acesta și, în general, televizoarele mai mari au difuzoare mai puternice.

Horizon 40HL8510U e doar varianta de 102 cm, iar voi poate vreți un televizor 4K mult mai mare. De aceea acest brand vă oferă posibilitatea alegerii unor variante mai mari, dar care sunt mai costisitoare. Oricum, diferența e vizibilă atât pe lățime cât și pe înălțime, iar detaliile sunt ceva mai bine evidnețiate.

Te-ar mai putea interesa