Horizon 40HL7530U, televizor Smart cu interfață HOS 2.0

Televizorul Horizon 40HL7530U e cel mai mic din seria Smart HL7530U care e destul de populară în acest buget. Chiar dacă nu e vorba de un brand foarte popular, oferă soluții media atractive și se vede din poza postată jos că are un design premium. Costă mult mai puțin decât alte branduri și eu vă recomand doar conținut 4K pentru a evidenția mai bine calitatea imaginii. Poate că nu are foarte multe tehnologii, însă multe dintre ele sunt doar marketing. În opinia mea, e de ajuns să aibă HDR 4K, un refresh bun, culori bogate și un sunet DTS TruSurround (echivalentul unui sistem 3.1).

Interfața Smart oferită de acest brand e una destul de simplă și nu-i lipsesc funcțiile clasice. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Producătorul vă recomandă să folosiți servicii care oferă conținut 4K, iar Netflix e unul dintre ele și multe filme sunt subtitrate. Playerul integrat e și el o sursă de redare media, iar conținutul poate fi copiat de pe PC pe un stick USB. Sunt suportate o mulțime de formate media.

Porturile sunt aceleași mai la toate televizoare, doar că numărul de HDMI-uri și USB-uri poate să difere puțin, însă e de ajuns dacă aveți unul din fiecare.

Păreri pro și contra

Are browser web în caz că vreți să navigați însă nu va fi ca pe un telefon sau laptop deoarece trebuie să vă folosiți de telecomanda sa. Calitatea imaginii e bună pentru cât costă și e mult peste un televizor Full HD. Diferența de preț între un model Smart și unul clasic e foarte mică, de aceea merită să încercați pe unul ca cel de sus. Sunt prezente aplicații populare care le puteți folosi oricând nu vă place conținutul oferit de posturile de pe canal: Netflix, Flicker, Youtube etc.

Horizon 40HL7530U e preferatul meu pentru că oferă aceleași caracteristici tehnice ca și cele mari, iar prețul e unul atractiv. Veți observa că cel mai mare e cel de 55 inci, însă majoritatea au ales pe cel de 40 inci deoarece nu e nevoie de mai mult (eventual doar dacă camera e foarte mare).

Te-ar mai putea interesa