Horizon 40HL7510U, televizor elegant și inteligent

Un televizor ceva mai interesant în acest buget e Horizon 40HL7510U, iar eu vi-l recomand. Arată foarte bine și nu e singurul cu acest design deoarece mai există și seria HL7500U care nu e Smart ca cea de jos. Indiferent pentru care veți opta, calitatea imaginii și a sunetului vor fi aceleași. Pare interesant un televizor care oferă acces la diverse servicii, doar că trebuie să vă folosiți de un router wireless sau cablu de rețea, iar abonamentul la internet nu poate fi unul oarecare dacă veți viziona filme pe streaming.

Sunt preinstalate cele mai uzuale aplicații, dar cred că mulți vi-l doriți pentru Netflix. Abonamentele sunt de 8, 10 și 12 euro, iar cele de 10 și 12 euro sunt cele mai atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Designul e plăcut datorită finisajelor lucioase, argintii și rameri subțiri. Noua generație are margini mai subțiri, astfel că ecranul iasă mai bine în evidență dar și cele două piciorușe. Tot mai multe televizoare au acele piciorușe pe lateral, care oferă o stabilitate mai bună decât stativul clasic care era lat și mare.

Oricum, dacă optați să-l puneți pe perete, atunci acest aspect nu are importanță. Mie îmi plac televizoarele montate pe perete deoarece arată mai bine și nu ocupă spațiu. Plus că nu mai trebuie atâta mobilier și cablul poate fi mascat cu un canal special din plastic care poate fi pe alb sau îl vopsiți.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale sunt multe și țin de partea Smart a televizorului, chiar și tehnologiile de imagine vor fi apreciate de utilizatori. Nu cred că aveți ce să-i reproșați în acest buget, dar nu se adresează celor care au avut un televizor cu sistem de operare. Un software mai bun cere un hardware mai avansat și așa e și în cazul oricărui gadget. Puteți viziona și conținut 1080p pe acesta pentru a nu descărca fișiere chiar atât de mari.

Horizon 40HL7510U trebuie luat în calcul dacă vreți un televizor mai deosebit pentru sufragerie sau birou. Televizorul se alege în funcție de mărimea camerei dar și de distanța de la care îl priviți.

Lasă un comentariu