Horizon 40HL7500U, televizor 4K cu Clear Motion Engine

Sunt destul de multe televizoare mari cu funcții Smart, doar că unii utilizatori își doresc un model și accesibil. De aceea, Horizon 40HL7500U e recomandarea mea pentru cei care vor ceva ieftin și bun. Fiecare serie are un alt design și e greu să deosebiți un model Smart de unul non Smart, totuși la partea de conectivitate sunt câteva diferențe (cele Smart au port LAN). Indiferent pentru care alegeți, veți economisi o sumă generoasă de bani. Multe branduri ceva mai populare oferă doar televizoare 4K scumpe și poate că nu aveți nevoie de software Smart.

Chiar nu merită să dați acei bani în plus deoarece și acesta oferă cam aceeași calitate video (fiecare brand oferă alte tehnologii de imagine sau sunet). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acest model are un sistem audio destul de bun și tehnologiile îmbunătățesc calitatea. Același lucru pot spune și despre imagine, claritatea e foarte importantă atunci când vizionați un filme sau poate vă jucați un joc de pe consolă, iar Clear Motion Engine joacă un rol destul de important.

Nu cred că un soundbar ar fi o alegere accesibilă pentru un plus de putere, dar cu siguranță arată mult mai bine datorită designului compact. Poate fi pus în fața televizorului sau direct pe comodă, dacă televizorul e montat pe perete cu un suport. Dacă aveți un buget mai mare dar nu vreți alegeți un televizor Smart, v-aș putea recomanda cel de 123 cm deoarece oferă aceleași dotări. Aproape fiecare serie oferă mai multe modele și parcă cel mai mic pare a fi o alegere de buget.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e peste medie datorită caracteristicilor tehnice și tehnologiilor foarte bune. Sunetul e suficient de puternic la acest model dar la alte serii poate fi chiar de 20W. Oricum, poate că nici nu veți observa diferența dacă nu obișnuiți să dați volumul aproape spre maxim.

Din păcate, televizoarele acestui brand nu sunt disponibile în multe țări, de aceea nici nu veți găsi multe poze sau prezentări video cu acest Horizon 40HL7500U. Spun asta pentru că a fost lansat în 2017 și, oricum, în realitate arată mai bine decât în poze.

Te-ar mai putea interesa