Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Horizon 40HL7301F, TV 102cm cu tuner digital

Horizon 40HL7301F e un televizor de 102 centimetri cu rezoluție FHD, tuner digital și fiabilitate excelentă. Fiabilitatea e susținută de garanția de 5 ani.
Un televizor precum acest model e recomandarea mea pentru o cameră nu prea mare (bucătărie, camera copiilor) ori pentru cineva care vrea un televizor simplu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care se prezintă bine din toate punctele de vedere. Are chair și tuenr digital de tipul DVB C/T2 cu care puteți urmări posturi TV la calitate HD.


Specificații

Acest televizor e unul cu ecran LED, iar unghiurile de vizualizare sunt caracteristice unui panel IPS (178/178 grade).
Softul nu e smart, dar puteți atașa un player cu porturi de rețea, iar în acest fel transformați televizorul în unul smart.
Playerul integrat e unul care poate reda o multitudine de formate printre care ar fi *.avi, *.mkv (televizorul e unul cu suport dts), *.mp4.
Are o mulțime de porturi printre care aș aminti USB, HDMI și CI+. Ultimul e pentru conectarea cardului de la furnizorul de cablu, iar HDMI-ul e util pentru utilizarea aparatului pe post de monitor.
Poate fi pus și pe perete întrucât are copatibilitate Vesa 200×200.

Păreri pro și contra

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, aspectul plăcut, fiabilitatea ok, consumul redus de electricitate (acest lucru se datorează diagonalei nu prea mari și a faptului că are tehnologie LED).
Contra ar fi că nu are soft smart și rezoluție UHD.

Concluzie

Televizorul 40HL7301F vine de la un brand românesc prezent pe piață de mult timp și care aparține de un cunoscut magazin online. Pentru a demonstra că produsele sale au cea mai bună fiabilitate acest brand oferă 5 ani garanție. (Garanția standard e de 3 ani.)
Recomand televizorul celora interesați de ceva simplu ca utilizare, dar cu dotări moderne. Și aspectul e unul modern, iar montându-le pe perete (cu un suport tv) o să se integreze perfect în cameră.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu