Horizon 40HL5307F, televizor Full HD cu Dolby Digital Plus

Televizorul Horizon 40HL5307F face parte dintr-o serie nouă care oferă caracteristici îmbunătățite și cred că le veți aprecia foarte mult. Veți vedea că panoul ecranului oferă specificații foarte bune pentru că discutăm de tehnologia de iluminare Direct LED și rezoluția e una Full HD. Majoritatea televizoarelor de pe piață sunt 4K, dar asta nu înseamnă că sunteți obligați să achiziționați unul. Alegerea televizorului potrivit se face în funcție de buget, necesități și preferințe. Ținând cont că nu e Smart, nu veți putea reda conținut 4K din prea multe surse (doar de pe PC).

Puține branduri oferă televizoare atât de mari și cu caracteristici bune la un așa preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poate fi pus oriunde pentru că nu nici foarte mare dar nici foarte mic. Mulți îl preferă ca monitor deoarece care conector HDMI și specificații tehnice foarte bune. Unghiurile de vizibilitate sunt maxime la acesta, motiv pentru care calitatea imaginii e foarte bună indiferent unde vă aflați în cameră.

Conectorii sunt foarte buni la o așa generație iar aici mă refer la următoarele: un USB, ieșire de tip mini pentru căști, trei HDMI-uri, iar dacă nu puteți vedea conținutul de calitate oferit de furnizorul de cablu, conectați cardul CI+ (e contra-cost).

Păreri pro și contra

Sistemul audio de la televizoare acestu brand dispun de un sunet cu efect surround cu decodor Dolby Digital Plus, după cum am menționat și sus. Imaginile sunt destul de fluente cu tehnologia CME (Clear Motion Engine), iar aceasta își face simțită prezența când vizionați un film de acțiuni, un meci de fotbal sau orice conținut cu obiecte care se mișcă rapid. Televizoarele noi devin tot mai eficiente energetic și nu trebuie să vă faceți griji dacă uitați televizorul pornit sau dacă setați luminozitate spre maxim.

Televizoarele ca acest Horizon 40HL5307F au un player integrat, iar funcțiile sunt de redare media dar și de înregistrare pentru a nu pierde nici un moment, în special când trebuie să plecați de lângă el. Are și funcție hotel dacă vreți să-l folosiți în cadrul unei afaceri hoteliere.

Te-ar mai putea interesa